K-Market -yhteistyö

MLL kumppanina K-Market-ketjun Kiusaamisvapaa kouluvuosi -kampanjassa

Kiusaaminen koskettaa monia meistä henkilökohtaisesti ja siihen puuttuminen on yhteinen tehtävämme.

K-Market -ketju ja MLL tekevät yhteistyötä syksyllä 2021 alkavassa kampanjassa kiusaamisen vähentämiseksi, siihen puuttumisen helpottamiseksi ja kiusattujen auttamiseksi.

Oman kylän kauppiaat ovat päättäneet toimia kiusaamista vastaan ja elokuusta alkaen kaikki 780 K-Marketia ympäri Suomen ovat kiusaamisvapaita vyöhykkeitä. K-Marketit sijaitsevat usein lähellä kouluja ja paikallinen K-Market-kauppias on monesti lapselle tuttu aikuinen. Elokuusta alkaen koulujen läheisyydessä on 780 kiusaamisvapaata vyöhykettä ja turvapaikkaa, josta löytyy aina vastuullinen aikuinen, jonka puoleen voi kääntyä kiusaamistilanteessa.

Kiusaamiseen puuttuminen ei ole vain koulun tai kodin asia, se on kaikkien aikuisten vastuulla. Aina puuttuminen ei ole aikuisellekaan helppoa. Siksi MLL toimii K-Marketien kumppanina jakamalla K-Market-kauppiaille ja kaupan henkilökunnalle tietoa kiusaamisesta ja neuvomalla heitä miten toimia kiusaamistilanteissa. Lisäksi kaupoissa kerrotaan miten asiakkaat voivat tukea MLL:n kiusaamisen vastaista työtä ja jaetaan MLL:n tuottamaa Välittävän aikuisen muistilistaa.

Tue sinäkin MLL:n työtä kiusattujen auttamiseksi!

Lahjoita nyt

Aiheeseen liittyvät

MLL:n Kiusattu ei saa jäädä yksin! -kampanja

Lahjoittamalla autat kiusaamista kokeneita