Kampanjakumppanit

MLL:n kampanjakumppanit lahjoittavat tuotemyynnistään osan MLL:n työlle. Kampanja-ajat ja lahjoitettavat summat myydystä tuotteesta tai palvelusta vaihtelevat yrityksen toiveiden mukaan.


Lasten Päivän Säätiö – Huvittelemalla hyvää Linnanmäellä

Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt vuonna 1950 avattua Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2018 Lasten Päivän Säätiö lahjoitti lastensuojelutyölle 4,5 miljoonaa euroa. MLL on yksi Linnanmäen ja Lasten Päivän Säätiön perustajista ja näin myös yksi lahjoituksen saaneista kohteista. Kiitos jokaiselle huvipuistovieraalle, joka on osaltaan kerryttänyt lahjoituspottia ja ollut näin iloinen hyväntekijä.

Lisätietoja Linnamäestä


Luin Oy

Luin Oy lahjoittaa vuonna 2020 kaikista Suomessa luinliving.fi-verkkokaupan ja jälleenmyyjien kautta myydyistä Hyvänmielen hiuspyyhe -kampanjan hiuspyyhkeistä 1 euron per pyyhe Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimelle. Kampanja alkaa helmikuun 2020 aikana.

Tutustu Luinliving-tuotteisiin

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Delicard

Lähes kaikissa Delicard-lahjakorteissa on herkkujen ja tuotteiden sijaan mahdollisuus valita lunastusvaiheessa hyväntekeväisyyslahja. Kun saaja valitsee tämän vaihtoehdon, tukee hän valinnallaan MLL:n työtä. Delicard tilittää tuen lyhentämättömänä Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

Delicard-lahjakortit

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Sucros Oy / Suomen Sokeri Oy

Sucros ja Suomen Sokeri haluavat olla mukana kasvattamassa suomalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia tukemalla vuonna 2019 MLL:n Lasten ja nuorten puhelinta. Yritysten tuella MLL pystyy muun muassa kouluttamaan uusia vapaaehtoisia vastaajia lasten ja nuorten yhteydenottoihin sekä varmistamaan lapsille ja nuorille jatkossakin maksuttomat puhelut Lasten ja nuorten puhelimeen.

Tutustu Dansukkerin innostavien reseptien maailmaan

____________________________________________________________________________________________________________________________________