Kampanjakumppanit

MLL:n kampanjakumppanit lahjoittavat tuotemyynnistään osan MLL:n työlle. Kampanja-ajat ja lahjoitettavat summat myydystä tuotteesta tai palvelusta vaihtelevat yrityksen toiveiden mukaan.


Lasten Päivän Säätiö – Huvittelemalla hyvää Linnanmäellä

Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt vuonna 1950 avattua Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2018 Lasten Päivän Säätiö lahjoitti lastensuojelutyölle 4,5 miljoonaa euroa. MLL on yksi Linnanmäen ja Lasten Päivän Säätiön perustajista ja näin myös yksi lahjoituksen saaneista kohteista. Kiitos jokaiselle huvipuistovieraalle, joka on osaltaan kerryttänyt lahjoituspottia ja ollut näin iloinen hyväntekijä.

Lisätietoja Linnamäestä


Luin Living

Luin Living on kahden ystävyksen vuonna 2015 perustama kotimainen sisustus- ja lifestylebrändi, jonka tarina lähti liikkeelle unelmasta suunnitella maailman paras hiuspyyhe. Luin Livingin ideologia on tarjota jokaiseen kotiin ja jokaiselle perheenjäsenelle hippunen hemmottelua arkeen. Luin Living elää perheiden, ystävien ja läheisten voimalla. Toiminta perustuu vastuulliseen tekemiseen ja kaikki tehdään puhtaalla omallatunnolla. Raaka-aineista valmistukseen ja pakkaamiseen, varastoinnista kuluttajan liinavaatekaappiin asti yritys pyrkii kaikessa toiminnassa läpinäkyvyyteen ja inhimillisyyteen.

Luin Livingin 5-vuotisjuhlavuoden kunniaksi toteutetaan yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa Hyvän mielen hiuspyyhe -hyväntekeväisyyskampanja, jossa tuetaan Suomen lapsia ja nuoria. Yritys lahjoittaa jokaisesta Suomessa vuonna 2020 myydystä hiuspyyhkeestä 1 euron MLL:n Lasten ja nuorten puhelimelle.

Tehdään hyvää yhdessä!

Tutustu Luin Living -tuotteisiin


Delicard

Lähes kaikissa Delicard-lahjakorteissa on herkkujen ja tuotteiden sijaan mahdollisuus valita lunastusvaiheessa hyväntekeväisyyslahja. Kun saaja valitsee tämän vaihtoehdon, tukee hän valinnallaan MLL:n työtä. Delicard tilittää tuen lyhentämättömänä Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

Delicard-lahjakortit