MySafety-yhteistyö

MySafety on nettirikosten ehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen erikoistunut vakuutuspalveluyhtiö. MySafetyn toimipisteet sijaitsevat Helsingin Vallilassa sekä Kuopiossa, joissa asiakkaita palvelee noin 50 asiantuntijaa. MySafety on toiminut Suomessa vuodesta 2008.

MySafetyn ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhteistyö alkoi vuonna 2013, ja vuosien saatossa mySafety on lahjoittanut yli 35 000 euroa MLL:n työn tukemiseen.

Elokuussa 2020 mySafety laajensi tuoteperhettään uudella vakuutuspalvelulla, Nettivihavakuutuksella. MySafetyn Nettivihavakuutus on lanseerausvaiheessa markkinoiden kattavin, sillä se sisältää käytännön tuen ja turvan mukaan lukien psykologipalvelut perinteisen vakuutuksen lisäksi. Vakuutus on suunniteltu kaikille – niin lapsille kuin aikuisille – jotka saattavat kohdata loukkaavia kommentteja netissä.

Täydellisessä maailmassa nettikiusaamista ei esiinny ja tavoitteenamme on yhdessä kumppaneidemme kanssa tehdä loppu nettikiusaamisesta. Pyrkimys on optimistinen, ehkä jopa ylevä, mutta se on myös kiistatta tavoittelun arvoinen”, sanoo mySafetyn toimitusjohtaja Niclas Fagerlund.

MySafety lahjoittaa jokaisesta myydystä Nettivihavakuutuksesta yhden euron MLL:n Lasten ja nuorten puhelin- ja nettipalvelun työn tukemiseen.

Aiheeseen liittyvät