NIVEA-yhteistyö

Kosmetiikkabrändi NIVEA jatkaa 2019 jo vuonna 2017 aloitettua yhteistyötä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa tukemalla tänä vuonna MLL:n nettipohjaisen ideapankin, Leikkipankki.fi:n kehittämistä.

Kumppanuus MLL:n kanssa on luonteva osa sekä NIVEA:n vastuullisuustoimintaa Suomessa että NIVEA:n maailmanlaajuista vastuullisuusstrategiaa.

”NIVEA haluaa tukea perheitä heidän arjessaan, sillä perheiden hyvinvointi heijastuu laajemmin koko yhteiskuntaan. Yhdessä leikkiminen, vaikkapa Leikkipankin ideoita hyödyntäen, ruokkii hyvää oloa kaikissa perheenjäsenissä ja heijastuu positiivisesti perhe-elämään. Leikkipankki vie meitä kohti tavoitettamme edistää suomalaisten perheiden hyvinvointia,” kertoo kaupallinen johtaja Rita Levomäki-Elomo NIVEA:lta.

Vuonna 2017 NIVEA:n lahjoittamat varat jaettiin stipendeinä MLL:n paikallisyhdistyksille perhetapahtumien järjestämiseksi. 2018-2019 NIVEA tukee MLL:n kehittämän Leikkipankki-sivuston kehittämistä.

NIVEA ja MLL yhdessä