Lapset ensin.

Jäsenmaksu
25 € vuodessa

Toimintamme

Seuraa toimintaamme Facebookissa osoitteessa: https://www.facebook.com/MLLVihtavuori
Pystyt lukemaan FB-sivuja, vaikka et olisikaan kirjautunut palveluun.

Yhdistyksemme tavoitteena on tarjota Vihtavuoren ja Leppäveden alueella monipuolista tekemistä lapsille ja nuorille sekä olla tukemassa perheiden arkea yhdessä perheiden kanssa. Olemme mukana järjestämässä kivoja koko perheen tapahtumia, kuten laskiaisriehaa, vapputapahtumaa, elomarkkinoita ja joulumyyjäisiä. Vaikutamme aktiivisesti siihen, että  yhdistyksemme toimialueesta saataisiin entistä paremmin lapsiperheitä ja nuoria palveleva asuinympäristö. Olemme mukana alueen leikkipuistojen kehittämisessä sekä Vihtavuoren uuden koulun hanketyöryhmässä. Kesällä 2018 Vihtavuoreen valmistui yhdistyksemme hakemilla hankerahoilla ja talkoovoimilla pyöräilyrata (pump track). Laukaan perhekeskus Hypen kautta osallistumme myös koko Laukaan alueella toimivien, lapsia, nuoria ja perheitä koskevien palvelurakenteiden kehittämiseen. Vihtavuoren yhdistyksen toiminta pyörii täysin vapaaehtoisvoimin.
Kaikille avointa ja ilmaista kerhotoimintaa meillä on tällä hetkellä seuraavasti:

Perhekahvila Viikari

Aika: torstai klo 9.15-11
Paikka: Vihtavuoren kappelin alakerta (Haavistontie 3)

Perhekahvila kaikille avoin paikka, jossa pääsee tutustumaan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan mahdollisia asiantuntija-alustuksia. Perhekahvilan toimintaa suunnitellaan joka vuosi yhdessä perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Leppäveden liikuntakerho

Aika: torstai klo 9-10
Paikka: Leppäveden liikuntahalli (Tiituspohjantie 50)

Vihtavuoren liikuntakerho

Aika: lauantai klo 16-18
Paikka: Vihtavuoren yläkoulun liikuntasali (Koulutie 2)

Liikuntakerhoissa touhutaan ja temppuillan vapaasti yhdessä lasten ja aikuisten kanssa. Kerhot on suunnattu alle kouluikäisille lapsille, maksuttomia ja kaikille avoimia. Tervetuloa mukaan!

Tule mukaan toimintaan!

Etsimme jatkuvasti lisää vapaaehtoisia mukaan toimintaamme! Voit toimia perhekahvilaohjaajana, talkoolaisena tapahtumisssa, lipaskerääjänä, paikallisyhdistyksen hallituksen jäsenenä, perhekummina, kaverina lapselle ja nuorelle, lukumummina ja – vaarina koulussa tai ehkä jotain ihan muuta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteyshenkilö: Kaisa Malmberg 044-3262979

PAIKALLISET JÄSENEDUT

Laukaan kultakello  -15% (ei pokaalit ja työt)