Tällä hetkellä keskustellaan:

Pelko ystävien menetyksestä Tytteli
23.5. klo 20:30 ei vastauksia
Kauheaa Munbffonmuuttanut
22.5. klo 19:59 1 vastaus, viimeisin 23.5. klo 14:05
Ikävöitsiä help me...
23.5. klo 13:02 ei vastauksia
Ongelmia seurustelussa ?
23.5. klo 12:56 ei vastauksia
Paras kaverini on muuttunut Outotyttö
18.5. klo 17:14 ei vastauksia
 

Ihmissuhteet

Elämässäsi olevat ihmiset voivat tehdä sinut joskus onnellisiksi tai onnettomiksi. Mutta ajatteletko koskaan, että sinulla on sama vaikutus heihin?

Oletko mielestäsi hyvä ystävä? Hyvän ystävän piirteisiin kuuluu esimerkiksi se, että kunnioittaa ja arvostaa toista. Ystävyyssuhteessa voi tehdä itse monia erilaisia asioita, jotta saisi suhteen paremmaksi ja riidat helpommin ratkottua.

Jos sinulla ei ole yhtään hyvää ystävää, näillä sivuilla on vinkkejä siihen, miten ystävystyä toisten ihmisten kanssa helpommin.

Vanhemmat saattavat tuntua joskus raivostuttavilta ja epäreiluilta. Mutta mietitkö koskaan millaista perheelläsi on elää sinun kanssasi? Suhteita vanhempiin ja sisaruksiin voi usein parantaa muuttamalla omaa käyttäytymistä. Vanhempien tehtävänä on antaa turvallinen ja hyvä koti, aina tämä ei toteudu. Tällöin on hyvä tietää, mistä löytyy apua.

Vanhempien ero on todella rankka asia. Siitä aiheutuvaa ahdistusta voi helpottaa erilaisten keinojen avulla. Lapsilla on erossa paljon oikeuksia, joista on hyvä tietää. Vanhemmilla ei esimerkiksi ole oikeutta sekoittaa lapsiaan mukaan riitoihinsa.

Perheissä voi olla monia huolia. Suurimpia niistä ovat esimerkiksi kuolema, sairaus, väkivalta tai köyhyys. Onneksi näihin tilanteisiin löytyy apua.


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin: