Tällä hetkellä keskustellaan:

Yön yksinäinen susi Meraki
3.3. klo 00:38 2 vastausta, viimeisin 27.3. klo 22:47
pikkuveli neuvoja kaivataan
27.3. klo 22:39 ei vastauksia
Kamut feidaa Mimbeehh
26.3. klo 23:04 1 vastaus, viimeisin 27.3. klo 22:35
Neitsyen menettäminen Outo 03
26.3. klo 23:20 2 vastausta, viimeisin 27.3. klo 22:32
kohtalontovereita? yksinäinen
7.1. klo 22:27 2 vastausta, viimeisin 26.3. klo 23:12
 

Ihmissuhteet

Elämässäsi olevat ihmiset voivat tehdä sinut joskus onnellisiksi tai onnettomiksi. Mutta ajatteletko koskaan, että sinulla on sama vaikutus heihin?

Oletko mielestäsi hyvä ystävä? Hyvän ystävän piirteisiin kuuluu esimerkiksi se, että kunnioittaa ja arvostaa toista. Ystävyyssuhteessa voi tehdä itse monia erilaisia asioita, jotta saisi suhteen paremmaksi ja riidat helpommin ratkottua.

Jos sinulla ei ole yhtään hyvää ystävää, näillä sivuilla on vinkkejä siihen, miten ystävystyä toisten ihmisten kanssa helpommin.

Vanhemmat saattavat tuntua joskus raivostuttavilta ja epäreiluilta. Mutta mietitkö koskaan millaista perheelläsi on elää sinun kanssasi? Suhteita vanhempiin ja sisaruksiin voi usein parantaa muuttamalla omaa käyttäytymistä. Vanhempien tehtävänä on antaa turvallinen ja hyvä koti, aina tämä ei toteudu. Tällöin on hyvä tietää, mistä löytyy apua.

Vanhempien ero on todella rankka asia. Siitä aiheutuvaa ahdistusta voi helpottaa erilaisten keinojen avulla. Lapsilla on erossa paljon oikeuksia, joista on hyvä tietää. Vanhemmilla ei esimerkiksi ole oikeutta sekoittaa lapsiaan mukaan riitoihinsa.

Perheissä voi olla monia huolia. Suurimpia niistä ovat esimerkiksi kuolema, sairaus, väkivalta tai köyhyys. Onneksi näihin tilanteisiin löytyy apua.


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin: