Keskustelut

 

Nuortennetin keskustelupalsta on suunnattu alle 18-vuotiaille nuorille. Täällä voit keskustella kokemuksistasi, mielipiteistäsi ja ajatuksistasi. Keskustelupalstan tarkoituksena on tarjota paikka nuorten väliseen turvalliseen ja luotettavaan vertaistukeen.

Emme julkaise kaikkia tekstejä. MLL:n aikuinen työntekijä lukee kaikki kirjoitukset ja päättää niiden julkaisusta. Kirjoituksesi tulee näkyviin sen jälkeen, kun MLL:n aikuinen on ensin lukenut sen.

Emme julkaise lainkaan esimerkiksi viestejä

  • joissa kuvaillaan niin vakavaa tilannetta, että se vaatisi aikuisen apua
  • joissa haukutaan tai uhkaillaan toisia kirjoittajia
  • jotka ovat selvästi pilailua.
  • joissa kysytään pituuteen ja painoon liittyviä kysymyksiä, esimerkiksi ”Painan XX, ja olen XX pitkä. Olenko ok?” Toinen ihminen ei pelkästään noiden lukujen perusteella ja näkemättä toista voi sanoa, onko tämä sopivan kokoinen vai ei. Lue lisää painosta.


Jos olet täällä ensimmäistä kertaa, lue keskustelupalstan periaatteet ja säännöt ennen kuin kirjoitat viestiä.

Verkk@rit vastailevat keskusteluihin. MLL:n kouluttamat nuoret vapaaehtoiset eli verkk@rit vastailevat osaan viesteistä.

Kun murheesi on vakava, puhu aikuisen kanssa! Ota silloin yhteyttä Lasten ja nuorten puhelimeen tai kirjepalveluun. Voit puhua luottamuksellisesti aikuisen päivystäjän kanssa.