Osallistu keskusteluun

Tällä hetkellä keskustellaan:

Mitä teen... Kadonnut
eilen klo 11:36 1 vastaus, viimeisin eilen klo 16:26
Masennus(tako?)... Eksynyt
eilen klo 14:46 1 vastaus, viimeisin eilen klo 16:15
Pieni ahdistus... Epätietoinen
24.10. klo 20:14 ei vastauksia
Rintsikat/rinnat Haluisin vastauksen...
14.3.2012 klo 23:03 54 vastausta, viimeisin 20.10. klo 08:33
rintaikat ratsastus on elämä
1.10. klo 17:57 2 vastausta, viimeisin 9.10. klo 19:52
 

Terve elämä

Lapsena ja nuorena opitut terveelliset elämäntavat kantavat usein läpi elämän. Terveellinen elämä koostuu monesta eri asiasta kuten hyvästä ravinnosta, liikunnasta ja riittävästä unesta.

Syömällä terveellisesti ja monipuolisesti voi lisätä omaa hyvää oloa ja terveyttä. Lue Raikkaita ravintosuosituksia -osiosta vinkkejä terveelliseen ruokavalioon.

Painonhallintaa käsittelevässä osiossa saat tietoa painoon vaikuttavista asioista. Liiallinen yli- tai alipaino voivat olla terveydelle vaarallisia. On tärkeää tietää, miten hallita painoa turvallisesti jos siihen on tarvetta.

Unen määrä ja laatu vaikuttavat jaksamiseen. Jos kärsit uniongelmista lue esimerkiksi 16 vinkkiä nukahtamisesta tai tietoa unirytmistä ja painajaisten voittamisesta. Klikkaamalla vasemmalla olevia linkkejä löydät myös hyödyllisiä rentoutumisharjoituksia.

Liikunnalla on monia terveysvaikutuksia, mutta sen lisäksi se on kivaa puuhaa. Jos et vielä ole löytänyt omaa lajiasi, kokeile löydätkö vinkkilistan avulla lajisi. Löydät sivuilta tietoa myös liiallisesta liikunnan harrastamisesta.

Hygieniaosiosta saat  vinkkejä puhtaudesta huolehtimiseen ja oikeanlaisten tuotteiden valintaan. Katso myös, miten voit säästää rahaa hoitotuotteissa.


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin: