Osallistu keskusteluun

Tällä hetkellä keskustellaan:

Syöminen Tyttö 15
27.3. klo 22:54 ei vastauksia
Jos kukaan jaksaisi millään lukea rottakingi
24.3. klo 20:03 1 vastaus, viimeisin 27.3. klo 10:18
Kenelle juttelisin? Säilykepersikka
21.3. klo 22:27 ei vastauksia
itsensä satuttaminen TuntematonXX
15.3. klo 12:53 1 vastaus, viimeisin 15.3. klo 22:10
Karaten aloittaminen Katariina_sofia<3
1.3. klo 19:04 4 vastausta, viimeisin 4.3. klo 20:56
 

Terve elämä

Lapsena ja nuorena opitut terveelliset elämäntavat kantavat usein läpi elämän. Terveellinen elämä koostuu monesta eri asiasta kuten hyvästä ravinnosta, liikunnasta ja riittävästä unesta.

Syömällä terveellisesti ja monipuolisesti voi lisätä omaa hyvää oloa ja terveyttä. Lue Raikkaita ravintosuosituksia -osiosta vinkkejä terveelliseen ruokavalioon.

Painonhallintaa käsittelevässä osiossa saat tietoa painoon vaikuttavista asioista. Liiallinen yli- tai alipaino voivat olla terveydelle vaarallisia. On tärkeää tietää, miten hallita painoa turvallisesti, jos siihen on tarvetta.

Unen määrä ja laatu vaikuttavat jaksamiseen. Jos kärsit uniongelmista lue esimerkiksi 16 vinkkiä nukahtamisesta tai tietoa unirytmistä ja painajaisten voittamisesta. Klikkaamalla vasemmalla olevia linkkejä löydät myös hyödyllisiä rentoutumisharjoituksia.

Liikunnalla on monia terveysvaikutuksia, mutta sen lisäksi se on kivaa puuhaa. Jos et vielä ole löytänyt omaa lajiasi, kokeile löydätkö vinkkilistan avulla lajisi. Löydät sivuilta tietoa myös liiallisesta liikunnan harrastamisesta.

Hygieniaosiosta saat  vinkkejä puhtaudesta huolehtimiseen ja oikeanlaisten tuotteiden valintaan. Katso myös, miten voit säästää rahaa hoitotuotteissa.


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin: