Osallistu keskusteluun

Tällä hetkellä keskustellaan:

murrosikä, peniksen kasvu Huolestunut
26.9. klo 17:31 ei vastauksia
paha olla koko ajan masentunu
8.9. klo 19:54 6 vastausta, viimeisin 21.9. klo 15:28
Uskotko 17
23.7. klo 12:02 1 vastaus, viimeisin 21.9. klo 14:21
Erittäin runsaat menkat, tärkeä tapahtuma lähestymässä (apua!) ahdistunut transpoika
29.8. klo 15:14 2 vastausta, viimeisin 21.9. klo 14:14
huono itsetunto, sosiaalisten tilanteiden pelko itseironia
29.8. klo 16:08 2 vastausta, viimeisin 20.9. klo 09:12
 

Terve elämä

Lapsena ja nuorena opitut terveelliset elämäntavat kantavat usein läpi elämän. Terveellinen elämä koostuu monesta eri asiasta kuten hyvästä ravinnosta, liikunnasta ja riittävästä unesta.

Syömällä terveellisesti ja monipuolisesti voi lisätä omaa hyvää oloa ja terveyttä. Lue Raikkaita ravintosuosituksia -osiosta vinkkejä terveelliseen ruokavalioon.

Painonhallintaa käsittelevässä osiossa saat tietoa painoon vaikuttavista asioista. Liiallinen yli- tai alipaino voivat olla terveydelle vaarallisia. On tärkeää tietää, miten hallita painoa turvallisesti jos siihen on tarvetta.

Unen määrä ja laatu vaikuttavat jaksamiseen. Jos kärsit uniongelmista lue esimerkiksi 16 vinkkiä nukahtamisesta tai tietoa unirytmistä ja painajaisten voittamisesta. Klikkaamalla vasemmalla olevia linkkejä löydät myös hyödyllisiä rentoutumisharjoituksia.

Liikunnalla on monia terveysvaikutuksia, mutta sen lisäksi se on kivaa puuhaa. Jos et vielä ole löytänyt omaa lajiasi, kokeile löydätkö vinkkilistan avulla lajisi. Löydät sivuilta tietoa myös liiallisesta liikunnan harrastamisesta.

Hygieniaosiosta saat  vinkkejä puhtaudesta huolehtimiseen ja oikeanlaisten tuotteiden valintaan. Katso myös, miten voit säästää rahaa hoitotuotteissa.


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin: