Siirry sisältöön

Passin omat tehtävät

koristeellinen.

Aikaseikkailun omat tehtävät löytyvät täältä.
Valitse kerhokerta ja aloita tehtävien tekeminen.

1. Lähtölaskenta

Tutustut seikkailuun ja matkakavereihin. Suunnittelet oman Aikaseikkailijan ja oivallat erilaisia vahvuuksia. Lisäksi luotte yhdessä kerhosäännöt.

Toteuta omat tehtävät

2. Koti kuntoon

Tutustut asumisen kestäviin ratkaisuihin ja valitset Aikaseikkailijalle kodin. Lisäksi suunnittelette yhdessä esineelle uuden käyttötarkoituksen.

Toteuta omat tehtävät

3. Eväät valmiiksi

Tutustut vastuulliseen syömiseen ja valitset Aikaseikkailijalle lempiruuan. Lisäksi suunnittelette yhdessä illallisen, joka järjestetään vuonna 2040.

Toteuta omat tehtävät

4. Ostoksille

Tutustut kiertotalouteen ja mainontaan sekä valitset Aikaseikkailijalle tavaran. Lisäksi teet sarjakuvan viikkorahan käyttämisestä ja täydennät yhdessä tarinan aukot.

Toteuta omat tehtävät

5. Hyvä olo

Tutustut hyvinvointiin ja valitset Aikaseikkailijalle harrastuksen. Lisäksi ideoit yhdessä kerholiikkeen ja ryhmälle hokeman.

Toteuta omat tehtävät

6. Kaverit mukaan

Tutustut hyvän kaverin tuntomerkkeihin ja hankit Aikaseikkailijalle kaverin. Lisäksi Aikaseikkailija ja sinä saatte kehuja ja harjoittelette myös kehujen antamista.

Toteuta omat tehtävät

7. Oppimassa

Tutustut tulevaisuuden taitoihin ja palautteen antamiseen sekä vastaanottamiseen. Hankit Aikaseikkailijalle lempioppiaineen. Lisäksi Aikaseikkailijat suunnittelevat oppitunnin vuodeksi 2040.

Toteuta omat tehtävät

8. Luonnossa

Tutustut uhanalaisiin eläimiin ja eläinharrastuksiin. Hankit Aikaseikkailijalle eläinystävän. Lisäksi Aikaseikkailijat suunnittelevat yhteisen yrityksen, joka myy hyönteishotelleja.

Toteuta omat tehtävät

9. Lepohetki

Tutustut rentoutumiskeinoihin ja arjen rytmiin. Hankit Aikaseikkailijalle lempipuun. Lisäksi Aikaseikkailijat suunnittelevat yhdessä päiväretken lähimetsään vuonna 2040.

Toteuta omat tehtävät

10. Aikahyppy

Teet aikahyvpyn tulevaisuuteen. Hypyn jälkeen palaat vielä muistelemaan matkaasi. Mitä opit Aikaseikkailun aikana?

Toteuta omat tehtävät
Takaisin ylös