Siirry sisältöön

Anna joululahja kotimaan lapsille

Tee yrityslahjoitus

Anna joululahja, jonka arvo kestää läpi elämän. Lahjoittamalla tuette MLL:n työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Anna tänä jouluna lahja yksinäisille lapsille ja nuorille

Tekemällä yrityslahjoituksen autatte yksinäisiä lapsia ja nuoria tulemaan kuulluiksi.

Vaikka Suomessa moni asia lapsilla on kansainvälisesti tarkasteltuna hienosti, on meillä samanaikaisesti paljon arjessaan hyvin yksinäisiä lapsia ja nuoria ja tämä joukko kasvaa jatkuvasti. Tuoreen Kouluterveyskyselyn mukaan 20–26 % lapsista ja nuorista kokee itsensä usein yksinäiseksi. Tulokset puhuvat karua kieltä lasten ja nuorten ahdistuneisuudesta, joka ei ole vähentynyt koronaepidemian jälkeen.

MLL:n Lasten ja nuorten puhelin ja chat tarjoaa anonyymia ja maksutonta apua vuoden jokaisena päivänä.

Yhteyttä voi ottaa kirjeellä, puhelimella tai chatilla. Viime vuonna apua arjen haasteisiin ja yksinäisyyteen haki kauttamme soittamalla lähes 125 000 lasta. Lähes joka toinen puhelimeen soittaneista haki apua yksinäisyyteen. Viime vuonna soittoja oli yli 2000 enemmän kuin edellisenä vuotena. Vain noin joka kymmenenteen puheluun pystyttiin vastaamaan. Avun tarve on huutava, sillä myös kaikki varatut ajat chatissämme täyttyivät jonoiksi asti.

Näin joulun alla lasten ja nuorten yksinäisyys korostuu entisestään. Teidän yrityksenne apua tarvitaan, jotta pystyisimme auttamaan kaikkia lapsia ja nuoria kasvavan tarpeen keskellä.

Lahjoittamalla tuette mm. Lasten ja nuorten puhelin ja chat toimintaa ja annatte lapsille joululahjan, jonka arvo kestää läpi elämän.

Tee yrityslahjoitus nyt!

Jouluinen viestintäpaketti yrityslahjoittajille

Lähetämme kaikille lahjoituksen tehneille yrityksille viestintäpaketin, jolla yritys voi kertoa lahjoituksesta sidosryhmilleen. Viestintäpaketti sisältää kuvia yrityksen somekanaviin, diplomin ja sähköpostiallekirjoituksen.

Tee yrityslahjoitus nyt

Näin yrityksenne lahjoitus auttaa:

❤️ Lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissa tarjotaan matalan kynnyksen keskusteluapua. Palvelu on auki vuoden jokaisena päivänä, maksuton, anonyymi ja kaikille avoin.

❤️ Selviytyjät-verkkotukiryhmät tarjoavat vertaistukea kiusaamista kokeneille. Tukiryhmä on paikka, jossa yhdessä luodaan kokemuksia siitä, että maailmassa on myös hyviä tyyppejä, eikä ketään jätetä yksin.

❤️ Nuortennetissä on paljon nuorten kokemiin ongelmiin ja mm. kiusaamiseen liittyvää tietoa ja tukea. Kiusaaminen puhututtaa paljon myös moderoidulla keskustelupalstalla, jonne jokainen pääsee osallistumaan keskusteluun.

️❤️ Vanhempainpuhelin ja chat auttaa vanhempia ja kasvattajia vaikeiden ja ristiriitaisten tunteiden kanssa. Yhteyttä voi ottaa puhelimella, kirjeellä tai chatilla. Vanhempi voi puhua mistä tahansa mieltä painavasta asiasta anonyymisti ja maksuttomasti.

❤️ Vanhempainnetti tarjoaa vanhemmille ja kasvattajille monipuolista tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä sekä tukea lapsiperheen arkeen ja haastaviin tilanteisiin.

Kiitos, että välitätte!

Lahjoita yksityishenkilönä

Takaisin ylös