Siirry sisältöön

Minä välitän

Tule ystäväksi maahanmuuttajaäidille

Toisesta välittäminen tekee hyvää, Savossa, Pohjanmaalla, Lapissa, Stadissa, Turun murteella, arabiaksi, Oulun murteella, ukrainaksi. Joka paikassa. Kaikilla kielillä. Meille kaikille.

Etsimme suomea puhuvia naisia ystäviksi maahan muuttaneille äideille. Toiminta tukee maahan muuttaneiden äitien kotoutumista ja kielen oppimista sekä tutustuttaa heidät suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

Ystävyys…

  • vähentää yksinäisyyttä
  • auttaa kotoutumaan uuteen kotimaahan
  • tukee kielen oppimista
  • rohkaisee laajentamaan elinympäristöä
  • tutustuttaa uuteen kulttuuriin

Ystävän saaneet maahanmuuttajanaiset ovat saaneet toiminnasta tukea arkeensa ja he kokevat osallisuutensa uudessa kotimaassaan lisääntyneen.

Naiset voivat tavata toisiaan esimerkiksi leikkipuistossa, kävelyllä, retkellä, kaupassa asioilla tai vaikka jommankumman kotona. Vapaaehtoistoimintaan voi halutessaan ottaa omat lapset mukaan.

Jokainen ystävyyssuhde aloitetaan tapaamisella, jossa ovat läsnä maahanmuuttajaäiti, vapaaehtoinen sekä MLL:n koordinaattori.

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä.

Minä välitän - ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Hyväksyn, että lomakkeella kerätään tietojani.(Pakollinen)
Lomakkeella kerätään tietoja (esim. nimi ja yhteystiedot) MLL piirien Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaa varten. Tiedot ovat toimintaan mukaan tulemisen kannalta välttämättömiä. Tiedot viedään MLL:n piirien järjestelmään. Käsittelemme tietojasi aina huolellisesti ja luottamuksellisesti. Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta kerätyt tiedot.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Takaisin ylös