Hoppa till innehållet

Hjälp de mobbade!

Så här hjälper din donation

Genom att donera säkerställer du att vi kan fortsättna vårt arbete av förebyggande av mobbning och möjliggör ett fortsatt stöd till mobbade barn, unga och deras föräldrar.

❤️ Barn- och ungdomstelefonen erbjuder tryggt samtalsstöd. I flera fall kan anonyma samtal vara ett första steg att sedan våga prata med en vuxen i ens närhet. Jourhavarna på Barn- och ungdomstelefonen stödjer, förmedlar hopp och lyssnar på den stödsökande. Man får ta kontakt så ofta man vill, och det är gratis att ringa. Den som tar kontakt är alltid anonym och samtalen är konfidentiella.

❤️ I Selviytyjät – stödgrupperna erbjuds kamratstöd för barn och unga som blivit mobbade. Grupperna som samlas online är en trygg plats där deltagarna tillsammans kan prata om sina erfarenheter och föröska hitta ett sätt att överkomma traumat. Deltagarna har ofta förlorat förtroendet för andra unga, och med hjälp av Selviytyjät-grupperna vill vi visa att ingen lämnas ensam med sina upplevelser och att det också finns bra typer här i världen.

❤️ Webbsidan ung.mll.fi riktar sig för barn och unga. Där finns mer information om Barn- och ungdomstelefonen samt även material med syfte att sänka tröskeln för barn och unga att våga prata om sina funderingar anonymt eller med någon i närkretsen.

❤️ Vi stöttar föräldrar till mobbade barn så att även de får en chans att ventilera sina känslor med andra som upplevt samma sak. Stöd finns på föräldratelefonen och online, samt i stödsgrupper som är avsedda för föräldrar till mobbade barn.

❤️ Att utbilda och vägleda vuxna är ett viktigt första steg i att förebygga mobbning. Vi erbjuder ett brett utbud av kostnadsfri expertinformation, praktiskt stöd och utbildning för att förebygga mobbning, till exempel för professionella som arbetar med barn och deras föräldrar.

Tack för att du bryr dig!

Donera nu!

Donera nu online

 

Du kan även donera:

Via sms: skicka ett textmeddelande MLL15 till numret 16155 (15 €)

Med MobilePay: donera valfritt belopp med MobilePay till nummer 51513

 

Insamlingstillstånd RA/2020/1486, utfärdat den 23 november 2020. Tillståndet gäller från 1 januari 2021 tills vidare.

Tillbaka till toppen