Siirry sisältöön

Koulurauhaa rakentamassa

Suomen Vanhempainliitto

Suomen Vanhempainliitto on kasvatusyhteistyön valtakunnallinen asiantuntija. Liittoon kuuluu runsaat 1300 päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa toimivaa vanhempainyhdistystä.

Lue lisää

Opetushallitus

Opetushallituksen tehtävänä on kehittää koulutusta, varhaiskasvatusta ja elinikäistä oppimista, hoitaa näihin liittyvät palvelu- ja hallintotehtävät sekä ennakoida osaamis- ja koulutustarpeita. Opetushallitus edistää yhteiskunnan kansainvälistymistä ja suomalaisen koulutuksen tunnettuutta ja yhteistyötä ulkomailla.

Lue lisää

Folkhälsan

Folkhälsan on yleishyödyllinen sosiaali- ja terveydenhoitoalan organisaatio, joka on perustettu vuonna 1921. Meillä on noin 1 500 työntekijää ja lähes 19 000 jäsentä paikallisissa Folkhälsan-yhdistyksissämme ympäri maan. Folkhälsan tekee työtä terveyteen ja elämänlaatuun panostavan yhteiskunnan puolesta.

Lue lisää

Poliisi

Poliisi toimii sekä normaaleissa rauhallisissa oloissa että yhteiskunnan pahojen kriisien aikana. Poliisin toiminta tähtää myös tulevaisuuteen, ja tässä poliisilla on tukenaan kahdensadan vuoden toiminnan historia. Poliisi on kaikkien aikojen turvaaja, joka omalta osaltaan toteuttaa tavoitetta Suomesta Euroopan turvallisimpana maana.

Lue lisää

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi.

Lue lisää

Takaisin ylös