Siirry sisältöön

Paikka vapaana

MLL on olemassa, jotta kenenkään ei tarvitsisi jäädä yksin. Olit sitten hassuttelija, leikkikaveri, lukija, kuuntelija, tekijä tai jokin muu omanlaisesi arjen ajelehtija – läsnäoloasi ja aikaasi arvostetaan MLL:n vapaaehtoistoiminnassa.

Laita hyvä kiertämään ja lähde mukaan MLL:n vapaaehtoistoimintaan. Aina on tilaa vielä yhdelle, joka haluaa jakaa sydäntään.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Testaa mikä vapaaehtoistyömme sopisi sinulle parhaiten

MLL tarjoaa monenlaisia vapaaehtoisrooleja. Testaa parissa minuutissa, mikä vapaaehtoistehtävä sopisi sinulle parhaiten. Vastaa muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen, niin osaamme kertoa missä roolissa sinä voisit loistaa.

Siirry tästä testiin

Perhekahvilassa tarvitaan sinua

Perhekahvilassa tutustutaan, jutellaan, syödään, touhutaan, askarrellaan tai ollaan vain. Jaetaan huokaus huonosti nukutusta yöstä tai oivallus lapsen kehitysvaiheesta. Tällä hetkellä usealla paikkakunnalla olisi aihetta riemuun, jos saisimme perhekahviloihin lisää vapaaehtoisia.

Lue lisää vapaaehtoisuudesta perhekahvilassa

Paikallinen MLL-yhdistys haluaa juuri sinut mukaan

MLL:n sydän sykkii yli 500 paikallisen yhdistyksen voimin. Vapaaehtoisemme järjestävät lapsiperheille tukea ja toimintaa. Samalla toiminnassa tutustuu usein samassa elämäntilanteessa oleviin muihin lapsiperheisiin. Lähde mukaan tekemään lapsiperheiden arjesta vähän parempaa juuri omassa lähiympäristössäsi.

Tutustu vapaaehtoisuuteen paikallisessa yhdistyksessä

Tarvitsemme tukihenkilöitä lapsille ja vanhemmille

MLL:n tukihenkilönä voit toimia perhekummina, lapsen tai nuoren kaverina, ystävänä maahanmuuttajaäidille tai vaikkapa kylämummuna tai -vaarina. Kulkea hetken vierellä merkityksellisenä ihmisenä. Tarvitsemme lisää tukihenkilöitä kaikkialla Suomessa.

Lue lisää tukihenkilönä toimimisesta

Takaisin ylös