Siirry sisältöön

Rakenna maja

Tuu mukaan, rakenna maja.

Mielikuvitus ja leikki yhdistävät ja luovat leikkijöille yhteisen kielen. Silloin ei ole väliä iällä tai paikalla. Leikki ja mielikuvitus ovat lasten supertaitoja, joilla lisätään hyvinvointia myös tulevaisuudessa. Ja hyvään tulevaisuuteen on jokaisella lapsella oikeus.

#rakennamaja-kampanja viestii mielikuvituksen ja leikin merkityksestä tulevaisuuden hyvinvoinnin rakentajana. Innostaen lapsia majojen rakentamiseen. Käyttämään mielikuvitusta. Saamaan kavereita ja kesätekemistä.

Ilmoittaudu

Rakenna maja ulos, sisälle tai suunnittele se piirtämällä tai muovaamalla elokuun 31. päivään mennessä. Perusta oma maja tai luo se yhdessä kavereiden, perheen tai isovanhempien kanssa. Arvomme kaikkien osallistujien kesken viisi 100 euron lahjakorttia IKEA Suomen tavarataloihin. 

Ota majasta kuva ja jaa se aikuisen kanssa meille. Viritetään yhdessä rakennuskipinää ympäri Suomen

Ilmoittaudu mukaan

Majagalleria

Puumaja, avaruusmaja, unimaja vai tulevaisuuden maja?

Kurkkaa, minkälaisia majoja on suunniteltu ja rakennettu. 

Siirry majagalleriaan

Majalähettiläät

Lisätietoa

#rakennamaja-kampanja toteutetaan osana Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja IKEA Suomen Aikaseikkailu-yhteistyötä. Mannerheimin Lastensuojeluliiton pääyhteistyökumppanina IKEA Suomi mahdollistaa 3.–4.-luokkalaisten tulevaisuustaitoja vahvistavan koulussa järjestettävän Aikaseikkailu-kerhon, jossa harjoitellaan omien vahvuuksien tunnistamista, empatiaa ja ongelmanratkaisutaitoja. Kampanja pohjautuu MLL:n Aikaseikkailu materiaaliin, jonka tavoitteena on vahvistaa lasten luottamusta tulevaisuuteen ja omaan osaamiseen.

Kampanjalla halutaan korostaa, että mielikuvitus ja leikki yhdistävä luoden hyvinvointia myös tulevaisuudessa.

Lisätietoa
Takaisin ylös