Siirry sisältöön

Rakennetaan maja - puumaja, avaruusmaja vai tulevaisuuden maja?

Muistatko, millainen oli lapsuuden maja, jota rakensit? Kenen kanssa majassa leikittiin ja mitä hauskoja muistoja siihen liittyi? Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja IKEA Suomi haluavat innostaa lapset, nuoret, perheet ja yhteisöt rakentamaan majoja yhdessä! Rakenna maja -kampanja muistuttaa, että leikki ja mielikuvitus ovat lapsen supertaitoja. Niillä lisätään lasten hyvinvointia myös tulevaisuudessa. 

Rakenna maja -kampanja käynnistyy 25.5.2022 ja kestää 31.8.2022 saakka. Kampanjalla Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja IKEA Suomi haluavat haastaa lapset, nuoret, perheet ja yhteisöt rakentamaan majoja yhdessä! Mielikuvitus ja leikki yhdistävät ja luovat leikkijöille yhteisen kielen. Silloin ei ole väliä iällä tai paikalla.

Pyydä mukaan kaverit, sisarukset, itsellesi tärkeät aikuiset tai isovanhemmat. Ehkä uuden ystävän? Rakentamanne maja voi olla kotona tai ulkona. Se voi olla askarreltu tai piirretty, paperille tai digitaalisesti. Mielikuvitus on rajana! Keräämme hauskoja majakuvia ja rakennuskokemuksia kampanjasivullemme ja arvomme kaikkien majakuvia lähettäneiden kesken yhteensä 5kpl IKEA Suomi 100€:n arvoisia lahjakortteja.  Ilmoittaudu mukaan täältä.

#rakennamaja-kampanja toteutetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja IKEA Suomen yhteistyönä ja osana Aikaseikkailu-kerhotoimintaa. MLL ja IKEA Suomi ovat toteuttaneet yhdessä aiemmin alakoulujen Aikaseikkailu-kerhotoimintaa, jonka tavoitteena on vahvistaa 3.–4.-luokkalaisten tulevaisuustaitoja, omien vahvuuksien tunnistamista, empatiaa ja ongelmanratkaisutaitoja. Rakenna maja -kampanja tiivistää yhteistyötä luontevalla tavalla ja tulee näkymään niin MLL:n kanavissa kuin IKEA-tavarataloissa.

Koronapandemia, ilmastonmuutos, sota Ukrainassa ja yksinäisyyden lisääntyminen on asettanut lapset ja nuoret aivan erityisten haasteiden äärelle kuluneen vuoden aikana. Rakennetaan maja -kampanja vastaa myös näihin haasteisiin. Lapsi ja nuori tarvitsee harrastuksia, mieleistä tekemistä ja vertaissuhteita voidakseen hyvin. Jokaisella tulisi olla ryhmä, jossa on mieluisaa tekemistä ja voi saada pärjäämisen kokemuksia ja tulla hyväksytyksi. Näin lapsen luottamus itseen ja tulevaisuuteen vahvistuu. Kampanjalla halutaan korostaa, että mielikuvitus ja leikki yhdistävät luoden hyvinvointia myös tulevaisuudessa.

Aiheeseen liittyvät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Takaisin ylös