Siirry sisältöön

Tuu mukaan, rakennetaan maja.

Mielikuvitus ja leikki yhdistävät ja luovat leikkijöille yhteisen kielen. Silloin ei ole väliä iällä tai paikalla. Leikki ja mielikuvitus on lapsen supertaito, jolla lisätään lasten hyvinvointia myös tulevaisuudessa. Ja hyvään tulevaisuuteen on jokaisella lapsella oikeus.

#rakennamaja-kampanja viestii mielikuvituksen ja leikin merkityksestä tulevaisuuden hyvinvoinnin rakentajana. Innostaen lapsia majojen rakentamiseen. Käyttämään mielikuvitusta. Saamaan kavereita ja kesätekemistä.

 

Kampanja kiteytettynä:

  • Tuu mukaan, rakennetaan maja.
    Pyrimme kampanjalla innostamaan lapsia majojen rakentamiseen. Käyttämään mielikuvitusta. Toimimaan tulevaisuudentekijöinä ja löytämään kavereita ja kesätekemistä.
  • Monta muistoa, monta tapaa.
    Haluamme kampanjalla muistuttaa aikuisia, että omilla teoilla ja valinnoilla on merkitystä tulevaisuuden kannalta. Mielikuvitus ja leikki lisäävät hyvinvointia myös tulevaisuudessa. Maja on parhaimmillaan koko perheen yhteinen leikki ja mielikuvituksen sekä rentoutumisen paikka.
  • Kuuluttaa leikin ilosanomaa. Virittää rakennuskipinää.
    Tahdomme nostaa esiin, että jokainen lapsi tarvitsee ryhmän, mieluisaa tekemistä, leikkiä ja pärjäämisen kokemuksia. Leikki ja yhdenvertaiset tulevaisuustaidot kuuluvat kaikille. Kannustamme kaikki lasten kanssa toimivat ammattilaiset ja vapaaehtoiset mukaan majalähettiläiksi.

 

Arvomme kaikkien majakuvansa lähettäneiden kesken viisi 100 euron lahjakorttia IKEA Suomen tavarataloihin. Olemme yhteydessä henkilökohtaisesti lahjakortin voittaneisiin.

 

Lisätietoa

Tiina Vienanlinna
Varainhankintapäällikkö, yritysyhteistyö
tiina.vienanlinna(at)mll.fi
050 472 2445

Erja Anttonen
Hankekoordinaattori, #rakennamaja-kampanja ja Aikaseikkailu
erja.anttonen(at)mll.fi
050 5181792

Vahvistetaan lasten luottamusta tulevaisuuteen ja omaan osaamiseen

#rakennamaja-kampanja toteutetaan osana Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja IKEA Suomen Aikaseikkailu-yhteistyötä.

MLL ja IKEA Suomi ovat toteuttaneet yhdessä aiemmin alakouluissa Aikaseikkailu-kerhotoimintaa, jonka tavoitteena on vahvistaa 3.–4.-luokkalaisten tulevaisuustaitoja, omien vahvuuksien tunnistamista, empatiaa ja ongelmanratkaisutaitoja. Rakenna maja -kampanja tiivistää yhteistyö luontevalla tavalla ja tulee näkymään niin MLL:n kanavissa kuin IKEA-tavarataloissa.  

Tutustu Aikaseikkailu-kerhoihin

Lue Lapsemme-lehden juttu Aikaseikkailusta

Takaisin ylös