Meidän projektissa mukana

Gradia

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Opiskelijoita meillä on yli 24 000 ja henkilöstöä noin 1100.

Mukana projektissa on Gradia Jämsän ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen (VALMA) 18J -ryhmä.

Meidän projektin -yhteyshenkilö Gradia Jämsässä Tellervo Heikkilä, tellervo.heikkila@gradia.fi, 040 341 5569.

Lue lisää Gradian kotisivuilta

Suomen Nuoriso-opisto, Paukkula

Mikkelissä sijaitseva Paukkula on ohjausalan ammattiopisto. Opiskelijoita Paukkulassa on 120. Mukana projektissa on Paukkulan nuoriso-ja yhteisöohjaajaopiskelijat ja kurssit toteutetaan nuoren kasvun ja hyvinvoinnin tukemisen sekä vapaaehtois- ja järjestötoiminnan ohjaamisen opintojen aikana.

Lue lisää Paukkulan kotisivuilta

Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee 15 000 aikuista ja nuorta. Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä työskentelee 620, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen. Salpaus – enemmän kuin koulu – opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka.

Meidän projektin -yhteyshenkilö Salpauksessa Ulla Toukonen, ulla.toukonen(at)salpaus.fi, 044 708 0215

Lue lisää Salpauksen kotisivuilta

Omnia

Omnia tarjoaa Espoossa ja Kirkkonummella ammatillista toisen asteen koulutusta ja lukiokoulutusta, nuorten työpajoja, ammattitutkintoja ja vapaan sivistystyön kursseja sekä koulutusta, ammatillisia kursseja ja rekrytointitukea yrityksille.

Lue lisää Omnian kotisivuilta

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto on Suomen suurin ammattiopisto, jossa opiskelee noin 17 000 nuorta ja aikuista yli 50 eri ammattiin. Koulutuksenjärjestäjä on Helsingin kaupunki ja toimipaikkoja on Helsingin kaupungin alueella 15. Stadin ammatti- ja aikuisopisto järjestää ammatillista peruskoulutusta, ammatillista täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta ja nivelvaiheen koulutusta. Stadin ammatti- ja aikuisopistossa voi opiskella joustavasti eri oppimisratkaisuin.
Lue lisää Stadin ammattiopiston kotisivuilta

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä ja toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26 perustutkintoa, 21 ammattitutkintoa, 9 erikoisammattitutkintoa, oppisopimuskoulutusta kaikkiin ammatillisiin tutkintoihin, yrityksille ja työelämälle suunnattuja koulutuksia, VALMA-koulutusta sekä kansainvälisiä opintopolkuja.
Lue lisää Tredun kotisivuilta

Hyria Koulutus

Hyria tarjoaa ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tavoitteena on opiskelijoiden työllistyminen – yhteistyötä tehdään alueen elinkeinoelämän kanssa takaa, joten opiskelu on käytännönläheistä ja monipuolista. Hyriassa opiskelee vuosittain noin 10 000 opiskelijaa, koulutusvalikoimassa on runsaasti eri tutkintoja useilta aloilta. Lisäksi Hyriassa voi suorittaa tutkinnon osia ja erilaisia lyhytkoulutuksia. Toimipisteet sijaitsevat pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta koulutuksia järjestetään myös valtakunnallisesti.
Lue lisää Hyrian kotisivuilta

Vantaan ammattiopisto Varia

Varia järjestää ammatillista koulutusta neljässä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Lisäksi Varian työelämäpalvelut sijaitsevat Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa opiskelee yhteensä noin 4 000 eri alojen opiskelijaa. Variassa voi opiskella 17 eri perustutkintoon, minkä lisäksi voi suorittaa erilaisia lyhytkursseja, tutkinnonosia, oppi- ja koulutussopimusta sekä paljon muuta.
Lue lisää Varian kotisivuilta

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi.

Meidän projektin -yhteyshenkilö MLL:ssa Liisa Kilpiäinen, liisa.kilpiainen@mll.fi, 050 468 8069.

Lue lisää MLL:n kotisivuilta

Nuorten Akatemia

Nuorten Akatemia on nuorten osallisuutta edistävä yhteistyöorganisaatio, jonka jäseninä ovat Suomen suurimmat nuoriso- ja liikuntajärjestöt. Nuorten Akatemia tarjoaa nuorille tekemisen paikkoja ja oppimisen kokemuksia sekä monipuolisia mahdollisuuksia vaikuttaa organisaatioiden toimintaan. Pyrkimyksenä on, että kaikenlaisilla nuorilla on yhteys itsensä kannalta merkityksellisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin ja tunne oman elämänsä hallittavuudesta.

Meidän projektin -yhteyshenkilö Nuorten Akatemiassa Viivi Ylönen, viivi.ylonen@nuortenakatemia.fi, 050 468 4911.

Lue lisää Nuorten Akatemian kotisivuilta

Yhteistyökumppanit

Nuorten Akatemian logo.