Koulun kerhotoiminta

Vuonna 2020 MLL on parantanut lasten asemaa jo 100 vuoden ajan. MLL:n juhlavuoden kerhohankkeella haluamme vahvistaa lasten luottamusta tulevaisuuteen. Aikaseikkailu on koulun kerho 3.—4.-luokkalaisille. Kerhossa lapset harjoittelevat leikillisyyden ja pelillisyyden avulla esimerkiksi omien vahvuuksien tunnistamista, empatiaa ja ongelmanratkaisutaitoja.

Vahvistetaan kerhotoimintaa

Harrastus- ja kerhotoiminnan vahvistaminen on kirjattu hallitusohjelmaan. Lasten eriarvoisuus on lisääntynyt ja vanhempien koulutustausta ja tuki vaikuttavat lasten koulumenestykseen. Siksi on tärkeää, että lasten luottamus omaan osaamiseen ja pärjäämiseen vahvistetaan. Valmis kerhokokonaisuus tarjoaa lapsille mahdollisuuden harrastaa maksuttomasti.

Aikaseikkailu-kerho on kymmenen kerhokerran kokonaisuus

Kerho-ohjaajan itseopiskeltava verkkokoulutus, ohjaajan opas, kerhomateriaalipaketti ja verkkotehtävät ovat kouluille maksuttomia. Kerho-ohjaajana voi toimia koulun opettaja, koulunkäynninohjaaja tai ohjaaja.

Aikaseikkailu-kerhopilotti 

Aikaseikkailu-kerhoa on pilotoitu 15. koulussa ympäri Suomen syyslukukauden 2020 aikana.

Tulevaisuustaitoja koulun kerhotoimintaan

Tutustu Aikaseikkailu-kerhoon ja ilmoita koulunne mukaan. Kerho tarjoaa myös kerho-ohjaajille mahdollisuuden tutustua  tulevaisuuslukutaitoon, positiiviseen pedagogiikkaan ja pelillisyyteen opetus- sekä ohjaustyössä.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu

Aiheeseen liittyvät

Aikaseikkailu kerhotoimintana

Aikaseikkailun kerhoaineistot

Muuta aiheeseen liittyvää

Ota yhteyttä

Erja Anttonen

Suunnittelija, MLL 100 -kerhohanke

erja.anttonen(at)mll.fi
050 5181792