Koulun kerhotoiminta

Vuonna 2020 MLL on parantanut lasten asemaa jo 100 vuoden ajan. MLL:n juhlavuoden kerhohankkeella haluamme vahvistaa lasten luottamusta tulevaisuuteen. Kerho on tarkoitettu 3.—4.-luokkalaisille. Kerhossa lapset harjoittelevat leikillisyyden ja pelillisyyden avulla esimerkiksi omien vahvuuksien tunnistamista, empatiaa ja ongelmanratkaisutaitoja.

Vahvistetaan kerhotoimintaa

Harrastus- ja kerhotoiminnan vahvistaminen on kirjattu hallitusohjelmaan. Lasten eriarvoisuus on lisääntynyt ja vanhempien koulutustausta ja tuki vaikuttavat lasten koulumenestykseen. Siksi on tärkeää, että lasten luottamus omaan osaamiseen ja pärjäämiseen vahvistetaan. Valmis kerhokokonaisuus tarjoaa lapsille mahdollisuuden harrastaa maksuttomasti.

Kymmenen kerhokerran kokonaisuus

Kerho-ohjaajan tiivis verkkokurssi (sis. materiaalipaketin) sekä kerhovihko ovat kouluille maksuttomia. Kerho-ohjaajana voi toimia koulun opettaja tai koulunkäynninavustaja.

Kerhoa pilotoidaan kouluissa syksyllä 2020

Ilmoita meille koulu, joka haluaisi lähteä pilotoimaan kerhoa ja sen materiaaleja syksyllä 2020. Kerho-ohjaaja pääsee tutustumaan tulevaisuuslukutaidon, positiivisen pedagogiikan sekä pelillisyyden hyödyntämiseen opetuksessa.

Aiheeseen liittyvät

Kerhotoiminta: Aikaseikkailu

Ota yhteyttä

Erja Anttonen

Suunnittelija, MLL 100 -kerhohanke

erja.anttonen(at)mll.fi
050 5181792