Siirry sisältöön
Käytetään avoimien työpaikkojen/rekryjen yhteydessä

Avoimet työpaikat

• Kiusaamisen vastaisen työn asiantuntija

MLL on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. MLL tarjoaa eri elämäntilanteissa vertaistukea, monipuolista toimintaa sekä osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. Suomen suurimpaan lastensuojelujärjestöön kuuluu 75 000 jäsentä, 541 paikallisyhdistystä, 10 piirijärjestöä ja keskusjärjestö.

Etsimme MLL:n keskusjärjestöön Helsinkiin kiusaamisen vastaisen työn asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Oletko se sinä?

Keskeisiä työtehtäviä ovat kiusaamista kokeneiden nuorten vertaisverkkoryhmien ohjaaminen ja ohjaajakoulutusten toteuttaminen STEA-rahoitteisen Selviydytään kiusaamisesta -toiminnassa. Työntekijälle tarjotaan ohjaustyöhön työnohjaus. Tehtävään kuuluu Selviytyjät -toiminnan lisäksi MLL:n kiusaamisen vastaisen työn kehittäminen mm. MLL:n Nuortennetissä. Kiusaamista kokeneiden nuorten ryhmät toteutetaan verkossa ja noin puolet työtehtävistä voi hoitaa viikossa etänä. Puolet viikosta työskentelemme MLL:n keskusjärjestön toimistotiloissa Kalliossa. Työtehtävät sisältävät jonkun verran iltatyötä, sillä nuorten vertaisverkkoryhmät kokoontuvat pääasiassa iltaisin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta nuorten ohjaamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, halukkuutta pitää puheenvuoroja ja koulutuksia kiusaamisen teemoista sekä viestinnän vahvaa osaamista. Työtehtäviin kuuluu myös hankehallinnollisia työtehtäviä, kuten raportointia. Menestyminen tehtävässä edellyttää epävarmuuden sietoa, kehittämismyönteisyyttä ja projektinhallinnan taitoja. Hallitset digitaalisia ohjelmia tai sinulla on valmius opetella niiden käyttöä. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta.

Kuulut kahteen tiimiin: 1) Kouluyhteistyön ja digitaalisen nuorisotyön tiimiin sekä 2) Selviytyjät -toiminnan kehittämistiimiin yhdessä MLL:n Järvi-Suomen piirin Selviytyjät -toiminnan työntekijöiden kanssa. Esihenkilösi on MLL:n kouluyhteistyön ja digitaalisen nuorisotyön päällikkö. Työnkuvassasi on rutiineja ja kehittämistä, perinteitä ja uusia avauksia. Perustana ovat MLL:n arvot ja toimintaperiaatteet.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi perjantaihin 28.2.2023 klo 23.59 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?aef727de

Aloitus on 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme TES:n mukaista koeaikaa. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi ja sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen vaativuusryhmä 6 mukaan. Työsuhde on vakituinen. MLL:n keskusjärjestö on perheystävällinen työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Paula Aalto, 050 309 6229, seuraavina aikoina: 22.2. ja 23.2. klo 16–18. Tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Työharjoittelupaikoista ym. voit tiedustella osoitteesta mll(at)mll.fi.

Piirien mahdolliset avoimet työpaikat löytyvät heidän omilta nettisivuiltaan.

Aiheeseen liittyvät

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Takaisin ylös