Avoimet työpaikat

Mannerheimin Lastensuojeluliiton avoimet työpaikat

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. MLL tarjoaa eri elämäntilanteissa vertaistukea, monipuolista toimintaa sekä osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. Suomen suurimpaan lastensuojelujärjestöön kuuluu 75 000 jäsentä, 546 paikallisyhdistystä, 10 piirijärjestöä ja keskusjärjestö. www.mll.fi    

Digitaalisen nuorisotyön asiantuntija

Etsimme MLL:n keskusjärjestöön Helsinkiin Nuortennettiin digitaalisen nuorisotyön asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Oletko se sinä?

Keskeisiä teemoja työssäsi ovat verkkonuorisotyö, nuorten osallisuus ja ohjaaminen, vapaaehtoistoiminta sekä Nuortennetin kehittäminen. Nuortennetti sisältää tietoa ja tukea, keskusteluja ja vertaistukea sekä nuorten itsensä tekemiä sisältöjä nuoria kiinnostavista teemoista. Valovoimainen sivusto kerää kuukaudessa n. 70 000 nuorta ja nuorten kanssa toimivaa ammattilaista sisältöjen äärelle. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta digitaalisesta nuorisotyöstä, osallistamisen taitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, viestinnän osaamista ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä halukkuutta pitää puheenvuoroja ja koulutuksia digitaalisen nuorisotyön teemoista. Edellytämme nuorten vapaaehtoistoiminnan ymmärtämistä ja halua kehittää sitä. Menestyminen tehtävässä edellyttää kehittämismyönteisyyttä ja projektinhallinnan taitoja.  Hallitset seuraavat ohjelmat tai sinulla on valmius opetella ne: WordPress, H5P, Discord, ryhmächat -työkalut, Instagram, Tiktok sekä verkkokurssiympäristöt kuten Priima ja Moodle. Sinulla on mahdollisuus työskennellä toisinaan myös iltaisin. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja aktiivista ja huolellista työotetta. 

Toimintamme on valtakunnallista. Lähimmät tiimikaverisi ovat kouluyhteistyön ja digitaalisen nuorisotyön tiimin asiantuntijat, tiimimme päällikkö sekä koko valtakunnallinen organisaatiomme vapaaehtoisineen ja paikallisyhdistyksineen. 

Teet yhteistyötä MLL:n eri tiimien kanssa digitaalisten oppimisympäristöjen ja järjestelmien tiimoilta. Työnkuvassasi on rutiineja ja kehittämistä, perinteitä ja uusia avauksia. Ympärillä taitava, innostunut ja mukava tiimi. Perustana MLL:n arvot ja toimintaperiaatteet. 

Tutustu Nuortennettiin 

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi keskiviikkona 31.8.2022 klo 23:59 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitus on 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme TES:n mukaista koeaikaa. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi ja sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen vaativuusryhmä 6 mukaan. Työsuhde on vakituinen ja se toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella. MLL:n keskusjärjestö on perheystävällinen työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Paula Aalto, 050 309 6229, paula.aalto@mll.fi  

Tutustu tietosuojaselosteeseen 

Piirien mahdolliset avoimet työpaikat löytyvät heidän omilta nettisivuiltaan.

MLL:n keskusjärjestö on Väestöliiton tunnuksen saanut perheystävällinen työpaikka.

 

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Aiheeseen liittyvät

Lisätietoja