Siirry sisältöön
Käytetään avoimien työpaikkojen/rekryjen yhteydessä

Avoimet työpaikat

MLL on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. MLL tarjoaa eri elämäntilanteissa vertaistukea, monipuolista toimintaa sekä osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. Suomen suurimpaan lastensuojelujärjestöön kuuluu 73 000 jäsentä, 537 paikallisyhdistystä, 10 piirijärjestöä ja keskusjärjestö. 


Haluatko tehdä merkityksellistä työtä Suomen suurimmassa lastensuojelujärjestössä?

Onko sinulla tietoa, taitoa ja lämpöä, jotka auttavat meitä tekemään maailmaa pienille paremmaksi? Mannerheimin Lastensuojeluliiton missiona on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Tavoitteenamme on lapsiystävällinen yhteiskunta, jossa lapsen etu asetetaan etusijalle ja jossa lapset ja nuoret voivat hyvin.

Tarjoamme Sinulle, sosiaalialan ammattilainen, ainutlaatuisen näköalapaikan ja mahdollisuuden vaikuttaa lasten ja nuorten elämään. MLL:n Lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissa kohdataan vuosittain yli 17 000 alle 25-vuotiasta lasta ja nuorta. Lisäksi Vanhempainpuhelimessa ja chatissa kohdataan yli 2200 vanhempaa. Lasten, nuorten ja vanhempien yhteydenottoihin vastaavat MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset päivystystyön koordinaattorin ohjauksessa. Päivystystyön koordinaattorina työskentelet osana MLL:n auttavien puhelinten ja digitaalisten palvelujen tiimiä.

Toivomme Sinulta

 • kokemusta lasten ja nuorten tai perheiden parissa työskentelystä
 • lasten ja nuorten psyykkisen ja sosiaalisen kehityksen sekä hyvinvoinnin ja mielenterveyden edistämisen tuntemusta
 • kykyä kouluttaa ja organisoida toimintaa
 • sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa
 • valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön

Lasten ja nuorten puhelin päivystää arkisin kello 14-20 sekä viikonloppuisin ja pyhinä 17-20. Päivystysvuorossa koordinaattorin tehtäviin kuuluu ohjata lasten, nuorten ja vanhempien yhteydenottoihin vastaavia vapaaehtoisia päivystäjiä, vastata toiminnan laadusta sekä huolehtia ennen päivystystä vuoron aloituspalaverista ja päivystysajan jälkeen pitää vapaaehtoisille työnohjauksellinen purku. Koordinaattorin päivystysvuoron kesto on 3,75 h. Arkiaamuihin, -iltapäiviin ja -iltoihin sijoittuvia vuoroja on 12 ja viikonloppupäivystyksiä 1 kuukaudessa. Aamuvuoroissa pääpaino on vanhemmuuden tukemisen palveluissa. Päivystysvuorojen ulkopuolella tehtäviin kuuluu mm. vapaaehtoisten rekrytointi ja kouluttaminen sekä päivystyspisteen käytänteistä vastaaminen ja toiminnan koordinointi.

Lupaamme Sinulle

 • hyvän perehdytyksen
 • henkilökohtaisen työnohjauksen
 • mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kouluttautua
 • etätyömahdollisuuden päivystysvuorojen välissä työtehtävien salliessa
 • vakituisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkan
 • huipputiimin tuen ja ihmisystävällisen työyhteisön

Työ on kokoaikainen ja se alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2024 alussa. Noudatamme työsuhteessa sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Jos innostuit, niin lähetä hakemuksesi 3.12.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Tatjana Pajamäki, tatjana.pajamaki@mll.fi, puh. 050 562 4299.

Hae päivystystyön koordinaattorin paikkaa 


Mannerheimin Lastensuojeluliiton varainhankkijana voit työskennellä Helsingissä, Tampereella tai Turussa.

Lue lisää ja hae iltatyötä MLL:n varainhankkijana


Työharjoittelupaikoista ym. voit tiedustella osoitteesta rekry(at)mll.fi.

Piirien mahdolliset avoimet työpaikat löytyvät heidän omilta nettisivuiltaan.

Aiheeseen liittyvät

Lisätietoja

Takaisin ylös