Siirry sisältöön
Käytetään avoimien työpaikkojen/rekryjen yhteydessä

Avoimet työpaikat

MLL:n keskusjärjestöön haetaan tällä hetkellä päivystystyön koordinaattoria ruotsinkieliseen lasten ja nuorten puhelimeen sekä asiantuntijaa koordinoimaan ja kehittämään valtakunnallisesti MLL:n yhdistysten järjestämää lapsi- ja perhetoimintaa.

MLL on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. MLL tarjoaa eri elämäntilanteissa vertaistukea, monipuolista toimintaa sekä osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. Suomen suurimpaan lastensuojelujärjestöön kuuluu 75 000 jäsentä, 541 paikallisyhdistystä, 10 piirijärjestöä ja keskusjärjestö.

Vi söker nu en föräldraledighetsvikarie som koordinator för jourarbete till den svenskspråkiga barn- och ungdomstelefonen.

MLL:s telefon för barn och unga, chat och brevtjänst på nätet erbjuder finskatalande barn och unga stöd varje dag, året runt. Vår föräldratelefon och nättjänst stöder finskatalande i frågor som handlar om föräldraskap.

Vi har två svenskspråkiga koordinatorer för jourarbete i Helsingfors. Deras uppgift är att planera och marknadsföra den svenskspråkiga telefon- och nätbrevstjänsten, samt chatten för barn och unga. De svarar när barn och unga tar kontakt samt rekryterar och utbildar frivilliga personer till jourarbetet. Dessutom omfattar arbetet översättning av finskt jour- och utbildningsmaterial till svenska. Arbetet innebär också kvälls- och helgarbete.

Vi önskar att de sökande har utmärkta kunskaper i svenska och finska (svenska som modersmål eller motsvarande kunskaper), en yrkeshögskole-examen inom socialbranschen, samt erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar eller familjer. Arbetet kräver också kunskaper i att utbilda och att organisera verksamhet. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och mångsidigt arbete som grundar sig på MLL:s värderingar, samt kunniga och duktiga arbetskamrater.

Ifall vi väckte ditt intresse, skicka din ansökan med CV och löneanspråk senast den 12.12.2022 till https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?651c7224

Vi har en prövotid på 6 månader. Lönen beror på ditt kunnande och din erfarenhet. Vi följer kollektivavtalet för föreningar inom det sociala området (kravgrupp 6). Tjänsten är en tillfällig anställning för tiden 1.2.-31.12.2022.

På ytterligare frågor om uppgiften besvarar (på finska) Tatjana Pajamäki mellan kl. 8-10 på tel. +358 50 562 4299.

Haemme keskustoimistoon asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen koordinoimaan ja kehittämään valtakunnallisesti MLL:n yhdistysten vapaaehtoisten järjestämää lapsi- ja perhetoimintaa.

Tehtäviisi kuuluu yhteistyö ja sen koordinointi MLL:n piirien perhekeskustoiminnan koordinaattorien kanssa. Kehität MLL:n vapaaehtoisten toteuttamaa perhekeskustoimintaa ja suunnittelet vapaaehtoisille koulutuksia. Työhösi kuuluu seurannan ja arvioinnin toteuttamista ja MLL:n toiminnan tilastointien kokoaminen. Koordinoit yhdessä tiimin kanssa Vapaaehtoistoiminnan johtamiskoulutusta (VJK), organisoit työkokouksia ja koulutuksia vapaaehtoisille. Työhön voi kuulua myös matkustamista ja ilta- ja viikonlopputyötä.

Toivomme sinulta

• innostavaa verkostojohtamista ja ohjausosaamista
  • ymmärrystä vapaaehtoistoiminnasta ja vapaaehtoisena toimimisesta
  • proaktiivista ja kehittävää työotetta
  • kokemusta koulutuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • hyvät organisointi- ja viestintätaidot
  • osaamista eri verkkotyökaluista, mm. Moodle, OK-Sivisverkko, WordPress, Creamailer
  • kokemusta STEA-rahoitteisten avustuskohteiden arvioinnista ja seurannasta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kalliossa. MLL:n keskusjärjestö on perheystävällinen työpaikka.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.12.2022 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a79a5580

Haastattelut toteutetaan 21.12. klo 12-17 välillä. Aloitus viimeistään 1.2.2023. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.12. klo 15-16 ja 8.12. klo 9-11 kehittämispäällikkö Tarja Satuli-Kukkonen, p. 040 524 0888.

Työharjoittelupaikoista ym. voit tiedustella osoitteesta mll(at)mll.fi.

Piirien mahdolliset avoimet työpaikat löytyvät heidän omilta nettisivuiltaan.

MLL:n keskusjärjestö on Väestöliiton tunnuksen saanut perheystävällinen työpaikka.

Aiheeseen liittyvät

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Takaisin ylös