Avoimet työpaikat

Kohtaamispaikkatoiminnan suunnittelija MLL:n keskustoimistoon perhekeskustoiminnan tiimiin

MLL:n keskusjärjestö käynnistää maaliskuussa 2020 yhdessä MLL:n Uudenmaan piirin kanssa kolmivuotisen STEA-avusteisen hankkeen, jossa kehitetään ja koordinoidaan monitoimijaista perheiden toiveista ja tarpeista lähtevää kohtaamispaikkatoimintaa Vantaan Koivukylässä. Hanketta toteutetaan yhdessä Vantaan kaupungin ja muiden järjestöjen kanssa. Hankkeessa työskentelee kaksi MLL:n Uudenmaan piirin koordinaattoria sekä MLL:n keskusjärjestön suunnittelija.

Suunnittelijana tehtävänäsi on mallintaa kohtaamispaikan kehittämistyötä sekä seurata ja arvioida hankkeen toteutumista. Osallistut säännöllisesti kohtaamispaikan toimintaan ja vastaat yhteistyörakenteiden luomisesta eri toimijoiden kanssa. Suunnittelijana vastaat hankkeen seurannasta, arvioinnista ja raportoinnista sekä toiminnan valtakunnallisesta levittämisestä ja teet tiivistä yhteistyötä muun hanketiimin kanssa. Työpisteesi sijaitsevat sekä Vantaalla että Helsingissä.

Edellytämme suunnittelijalta ylempää korkeakoulututkintoa, kunta- ja järjestösektorin tuntemusta sekä kehittämis- ja arviointityön osaamista. Työ sisältää myös iltatyötä ja voi sisältää toisinaan viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen, MLL:n arvoihin pohjautuvan työn sekä ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön. Pidämme tärkeänä työyhteisön moninaisuutta ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolta olevia, eri-ikäisiä ja erilaisilla taustoilla olevia hakijoita.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi torstaihin 6.2.2020 klo 23:59 mennessä. Aloitus on 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi ja sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen vaativuusryhmä 6 mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 1.3.2020-31.12.2022. MLL:n keskusjärjestö on perheystävällinen työpaikka.

Lisätietoja suunnittelijan tehtävästä antaa perhekeskustoiminnan päällikkö Tarja Satuli-Kukkonen, tarja.satuli-kukkonen(@)mll.fi, puh. 040 524 0888.

Täytä hakemus täällä

Lisäksi MLL:n Uudenmaan piiri hakee kahta koordinaattoria samaan hankkeeseen.

Lue lisää avoimista koordinaattoreiden tehtävistä täältä

MLL:n keskusjärjestö on Väestöliiton tunnuksen saanut perheystävällinen työpaikka.

Piirien mahdolliset avoimet työpaikat löytyvät heidän omilta nettisivuiltaan.

Avoimet työpaikat

Aiheeseen liittyvät