Avoimet työpaikat

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin, valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka tehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

Haemme liiton keskustoimistoon Helsinkiin

Verkkotyöntekijää (Sekasin-chat)

Sekasin-yhteisö on lukuisten järjestöjen yhteenliittymä, joka kohtaa nuoria Sekasin-chatissa, ryhmä-chatissa ja Discord-peliyhteisössä. Toiminnassa on mukana sosiaali-, terveys- ja nuorisoalan ammattilaisten lisäksi vapaaehtoisia. Pääkoordinaatiosta vastaa Suomen Mielenterveysseura. Sekasin-yhteisöä koordinoi tiimi, joka työskentelee Mielenterveysseuran lisäksi Punaisen Ristin Nuorten turvatalolla ja Mannerheimin Lastensuojeluliitossa.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto etsii verkkotyöntekijää keskustelemaan Sekasin-chatissa nuorten kanssa sekä tukemaan verkossa toimivia vapaaehtoisia ja työntekijöitä. Työ sisältää myös koulutukseen, perehdytykseen ja viestintään liittyviä tehtäviä. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta verkossa ja vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Kouluttajakokemus on eduksi.

Työaika on 38 tuntia viikossa ja työ tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa 2019 ja määräaikainen työsuhde päättyy 31.12.2021. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi ja sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Työsuhteen alkamisen ehtona on, että sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoitusesityksen.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemus ja ansioluettelo lähetetään 31.1. mennessä verkkolomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmajohtaja Marie Rautava, marie.rautava(a)mll.fi, puh. 040 511 3809.

Hae paikkaa

MLL:n keskusjärjestö on Väestöliiton tunnuksen saanut perheystävällinen työpaikka.

Aiheeseen liittyvät