Avoimet työpaikat

Haemme vanhemmuuden tukea sekä lasten ja nuorten kehitystä tuntevaa ammattilaista

PÄIVYSTYSOHJAAJAN

tehtävään MLL:n auttavien puhelinpalvelujen tiimiin Helsinkiin (perhevapaan sijaisuus).

Auttavat puhelin- ja nettipalvelut ovat tärkeä osa MLL:n lapsille, nuorille ja vanhemmille kohdennettua tukea. Vanhempainpuhelin ja -nettipalvelut tarjoavat tukea kaikenikäisten lasten vanhemmille. Lasten ja nuorten puhelin ja netti ovat lasten ja nuorten kuulemiskanavia, jotka toimivat vuoden jokaisena päivänä.

Päivystysohjaaja vastaa auttavien puhelinten vapaaehtoisten päivystäjien ohjaamisesta päivystysryhmissä sekä uusien päivystäjien rekrytoinnista ja kouluttamisesta. Päivystysohjaajan työn painopisteenä on Vanhempainpuhelin ja netti. Päivystysohjaaja osallistuu päivystystoiminnan kehittämiseen MLL:n puhelin- ja verkkopalveluista vastaavan puhelintiimin jäsenenä. Työhön sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sekä kokemusta perheiden parissa työskentelystä. Työssä onnistuminen edellyttää lasten ja nuorten psykososiaalisen kehityksen tuntemista, vanhemmuutta tukevaa työotetta sekä kykyä kouluttaa ja organisoida toimintaa.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja työ alkaa 11.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi ja sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi alempaa löytyvän verkkolinkin kautta sunnuntaina 16.6. klo 23:59 mennessä. Kutsumme osan hakijoista kasvotusten tapahtuvaan haastatteluun, joka pidetään viikolla 26/2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa auttavien puhelinten päällikkö Tatjana Pajamäki, puh. 050 562 4299

 

MLL:n keskusjärjestö on Väestöliiton tunnuksen saanut perheystävällinen työpaikka.

Aiheeseen liittyvät