Siirry sisältöön
Käytetään avoimien työpaikkojen/rekryjen yhteydessä

Avoimet työpaikat

Mannerheimin Lastensuojeluliittoon haetaan tällä hetkellä päivystystyön koordinaattoria ruotsinkieliseen barn- och ungdomstelefoneniin. Lisäksi etsimme kesäksi feissareita.


MLL driver stödtjänster både för barn och unga samt för föräldrar. För finsktalande barn och unga finns telefon, chatt och brevtjänst som erbjuder stöd varje dag, året runt. Vår föräldratelefon och nättjänst stöder finsktalande i frågor som handlar om föräldraskap.

Vi har två svenskspråkiga koordinatorer för jourarbete i Helsingfors. Deras uppgift är att upprätthålla, planera och marknadsföra den svenskspråkiga telefon- och nätbrevstjänsten för barn och unga. Arbetet innebär även att rekrytera och utbilda volontärer, samt att hålla sig uppdaterad på det finlandssvenska fältet. Telefonjouren har öppet fyra dagar i veckan och koordinatorerna delar på jourpassen sinsemellan så att varje koordinator i snitt har två pass i veckan. Måndagar, tisdagar och onsdagar slutar jourpasset kl.17.30 och på torsdagar kl. 20.30.

Vi önskar att de sökande har utmärkta kunskaper i svenska och finska (svenska som modersmål eller motsvarande kunskaper), en lämplig högskoleexamen, samt erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar eller familjer. Arbetet kräver också kunskaper i att utbilda och att organisera verksamhet. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och mångsidigt arbete som grundar sig på MLL:s värderingar, samt kunniga och duktiga arbetskamrater.

Ifall vi väckte ditt intresse, skicka din ansökan med CV och löneanspråk senast den 2.4.2023 till
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?20ea3917

Det är prövotid i början av arbetsförhållandet. Lönen beror på ditt kunnande och din erfarenhet, samt kravgrupp 6 inom kollektivavtalet för föreningar inom det sociala området. Enligt kontraktet börjar vikariatet i maj och sträcker sig fram till den 31.12.2023.

På ytterligare frågor om uppgiften besvarar (på finska) Tatjana Pajamäki mellan kl. 8-10 på tel. +358 50 562 4299.

Sök här


Miltä kuulostaisi kesätyö, jossa saat työskennellä valintasi mukaan 3-5 päivää viikossa ulkona kivojen työkavereiden kanssa, ja innostaa ihmisiä turvaamaan lapsen oikeuksia?

Hae MLL:n varainhankkijaksi


MLL on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. MLL tarjoaa eri elämäntilanteissa vertaistukea, monipuolista toimintaa sekä osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. Suomen suurimpaan lastensuojelujärjestöön kuuluu 75 000 jäsentä, 541 paikallisyhdistystä, 10 piirijärjestöä ja keskusjärjestö. 


Työharjoittelupaikoista ym. voit tiedustella osoitteesta rekry(at)mll.fi.

Piirien mahdolliset avoimet työpaikat löytyvät heidän omilta nettisivuiltaan.

Aiheeseen liittyvät

Lisätietoja

[helpful]
Takaisin ylös