Siirry sisältöön

Ammattilaisten aamukahvit

Ammattilaisten aamukahveilla tarjoamme kerran kuussa puolen tunnin napakan tietoiskun tai minikoulutuksen. Aamukahvit ovat avoimia kaikille lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskenteleville. Järjestämme aamukahvit perjantaisin klo 8.30–9.00 Teamsissä.

  

Pe 3.2. MLL:n Nuortennetti  – Suomen paras nuorten osallistamisen malli, MLL:n digitaalisen nuorisotyön asiantuntija Kaisa Önlen.

Pe 3.3. Vahvuutta vanhemmuuteen -ryhmät osana perhekeskusta, MLL:n perhekeskustoiminnan asiantuntija Eila-Mari Väätäinen ja MLL:n mentalisaation ja vanhemmuuden tuen erityisasiantuntija Johanna Sourander.

Pe 31.3. ”Sun kaa oli kiva jutella, on jo paljon parempi olo” – Lasten ja nuorten puhelin ja chat matalan kynnyksen tuen tarjoajana, MLL:n auttavien puhelin- ja digipalvelujen asiantuntija Anna Weckström.

Pe 5.5. ”Että joku ymmärtäisi mitä käyn läpi” – Kokemuksia kiusaamista kokeneiden lasten vanhempien verkkotukiryhmästä, asiantuntijat Päivi Naukkarinen ja Anthea Harms, MLL:n Kiusaamista kokeneiden tai siihen osallistuneiden lasten vanhempien verkkotukiryhmät – hanke.

 

Ilmoittaudu aamukahvilistallemme ja saat linkin seuraaville kahveille suoraan sähköpostiisi. Jos olet jo aiemmin ilmoittautunut aamukahvilistallemme, Teams-kutsut tulevat sinulle automaattisesti. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ilmoittaudu listalle uudestaan. 

Ilmoittaudu listalle

 

Ladattavat materiaalit

Vuoden 2023 aamukahvien esitykset

Vuoden 2022 aamukahvien esitykset

Vuoden 2021 aamukahvien esitykset

[helpful]
Takaisin ylös