Siirry sisältöön

Tue työtämme

Tule vapaaehtoiseksi, liity jäseneksi tai lahjoita – kanssamme olet pienen puolella.

Tule mukaan, tue työtämme!

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen – meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se.

Tekeekö MLL sinusta tärkeää työtä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

On monta tapaa tukea MLL:n työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi. Voit lahjoittaa, liittyä jäseneksi tai osallistua vapaaehtoisena innostavaan toimintaan! Löydä oma tapasi osallistua – jo pienikin teko on teko pienen puolesta!

Tavara- ja tarvikelahjoituksia Ukrainan pakolaisille

Jos haluat auttaa Ukrainasta saapuvia pakolaisia esimerkiksi tavara- tai tarvikelahjoituksin, kysy lisätietoja paikkakunnallasi sijaitsevalta MLL:n paikallisyhdistykseltä tai piiriltä.

Hae oma paikallisyhdistyksesi

Kiusattu ei saa jäädä yksin!

Kiusaaminen, seurasta poissulkeminen ja yksin jättäminen tuntuvat lapsesta musertavalta ja voivat varjostaa elämää pitkälle aikuisikään. Miten kiusaamista voidaan vähentää? Miten jokainen aikuinen voi puuttua kiusaamiseen? Miten MLL tukee kiusattuja? Entä miten sinä voit auttaa kiusaamista kokeneita lapsia ja nuoria?

Lue aiheesta Kiusattu ei saa jäädä yksin -kampanjan sivuilta

Päivätyökeräys MLL:n Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin hyväksi

Osallistuisiko koulunne tänä vuonna päivätyökeräykseen eli taksvärkkiin Lasten ja nuorten puhelimen hyväksi? Osallistumalla päivätyökeräykseen nuoret voivat hankkia itselleen ja kaverilleen puheaikaa luotettavan aikuisen kanssa. Alla olevan linkin kautta löydät lisätietoa ja ohjeet, miten koulunne voi osallistua päivätyökeräykseen.

Lisätietoja päivätyökeräyksestä

Auta leipomalla!

Tule mukaan uuteen hyväntekeväisyystempaukseen, joka haastaa päiväkotiryhmät ja koululuokat tukemaan MLL:n Lasten ja nuorten puhelinta ja chattia leipomalla.

Ilmoita ryhmä

Valitse Sydämellä tekee auttamisesta arkea

Valitsesydamella.fi on uusi palvelu, jossa voi tehdä arjen ostoksia ja kanavoida osan tuotoista valitsemaansa avustuskohteeseen. Lahjoituksen voi kohdentaa esimerkiksi MLL:n alueelliseen tai valtakunnalliseen toimintaan.

Tutustu Valitse Sydämellä -palveluun

Lapset ensin -keräyksellä tuetaan paikallistoimintaa

Lapset ensin -keräys on monille piireille ja yhdistyksille jo perinne, jolla kerätään varoja paikallistoimintaan. Osallistumalla Lapset ensin -keräykseen autat paikallisyhdistyksiä ja piirejä rakentamaan perheiden turvaverkkoa.

Lue lisää Lapset ensin -keräyksestä

Juhlavuoden koru on kaunis tapa tukea MLL:n työtä

Tira Jewelleryn suunnittelema MLL 100 -juhlavuoden koru on saatavilla muun muassa Tiran verkkokaupasta. Koru on hopeinen riipus, jonka myyntituotosta menee osa MLL:n toiminnan tukemiseen.

Lue lisää juhlavuoden korusta

Tule MLL:n yritysyhteistyökumppaniksi

Haluaako yrityksesi olla mukana rakentamassa Suomesta lapsiystävällistä yhteiskuntaa? Yritysyhteistyö MLL:n kanssa tarjoaa monenlaisia tapoja olla yhdessä pienen puolella.

Lue lisää

MLL:n jäsenenä saat monia etuja!

MLL:n jäsenet saavat kotiin toimitetun Lapsemme-lehden lisäksi useita etuja yhteistyökumppaneiltamme. Muun muassa hotelli- ja risteilytarjouksia perhelomalle sekä alennuksia lastentuotteista.

Lue lisää

Tee lahjoitus

Yksikään lapsi nuori tai vanhempi ei saa jäädä huolineen yksin. Sinun tuellasi pystymme olemaan lähellä, kuuntelemaan ja auttamaan lapsia, nuoria ja vanhempia kaikkialla Suomessa.

Takaisin ylös