Tue työtämme

Tule vapaaehtoiseksi, liity jäseneksi tai lahjoita – kanssamme olet pienen puolella.

Tule mukaan, tue työtämme!

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen – meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se.

Tekeekö MLL sinusta tärkeää työtä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

On monta tapaa tukea MLL:n työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi. Voit lahjoittaa, liittyä jäseneksi tai osallistua vapaaehtoisena innostavaan toimintaan! Löydä oma tapasi osallistua – jo pienikin teko on teko pienen puolesta!

Yrityksen joululahja kotimaan lapsille

Mitä jos tänä jouluna yrityksenne joululahjarahoilla tukisittekin MLL:n työtä kotimaan lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin hyväksi? Yrityslahjoitus on mahdollista kohdistaa siihen työhön, joka tuntuu itselle läheisimmältä tai sen voi tehdä yleislahjoituksena toimintamme tukemiseksi.

Lue lisää ja lahjoita täällä

Juhlavuoden koru on kaunis tapa tukea MLL:n työtä

Tira Jewelleryn suunnittelema MLL 100 -juhlavuoden koru on nyt saatavilla. Koru on hopeinen riipus, jonka myyntituotosta menee osa MLL:n toiminnan tukemiseen.

Lue lisää juhlavuoden korusta

Hyvä Joulumieli auttaa jälleen kotimaan vähävaraisia perheitä

Hyvä Joulumieli -keräyksen tavoitteena on tänä vuonna kerätä reilu miljoona euroa, joilla voidaan lahjoittaa 21 000 ruokalahjakorttia taloushaasteista kohdanneille perheille. Keräykselle on nyt entistä isompi tarve, sillä koronapandemian talousvaikutukset ovat iskeneet lapsiperheisiin.

Lahjoita keräyksen sivuilla

Puhu mistä vaan

Jokainen lapsi ja nuori tarvitsee kuuntelijaa. MLL:n lasten ja nuorten puhelimessa voi puhua mistä vaan, anonyymisti ja luottamuksella. Ota yhteyttä puhelimitse, chatissa tai nettikirjeellä. #puhumistävaan

Lasten ja nuorten puhelin

Testamentti MLL:lle on lahja Suomen tulevaisuudelle

Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille. Testamenttilahjoitus MLL:lle auttaa meitä rakentamaan maata, joka tulevaisuudessakin pitää yhdessä huolta pienimmistään.

Lue lisää

Tule MLL:n yritysyhteistyökumppaniksi

Haluaako yrityksesi olla mukana rakentamassa Suomesta lapsiystävällistä yhteiskuntaa? Yritysyhteistyö MLL:n kanssa tarjoaa monenlaisia tapoja olla yhdessä pienen puolella.

Lue lisää

MLL:n jäsenenä saat monia etuja!

MLL:n jäsenet saavat kotiin toimitetun Lapsemme-lehden lisäksi useita etuja yhteistyökumppaneiltamme. Muun muassa hotelli- ja risteilytarjouksia perhelomalle sekä alennuksia lastentuotteista.

Lue lisää

Autetaan yhdessä

Koronaepidemian aika on jo jättänyt monen perheen elämään kipeän jäljen. Autetaan yhdessä -keräyksemme tuotoilla voimme tukea yhä useampaa perhettä, lasta ja nuorta koronakriisin aikana. MLL:lla on 100 vuoden kokemus auttamisesta ja verkosto kaikkialla Suomessa. Yhdessä voimme tehdä paljon.

Lahjoita nyt!

Päivätyökeräys auttavan puhelimen hyväksi

Osallistuisiko koulunne tänä vuonna päivätyökeräykseen Lasten ja nuorten puhelimen hyväksi? Päivätyökeräys on maksuttoman Lasten ja nuorten puhelimen tärkeä rahoituskanava. Osallistumalla päivätyökeräykseen nuoret voivat hankkia itselleen ja kaverilleen puheaikaa luotettavan aikuisen kanssa. Nettisivuiltamme löytyvät ohjeet, miten koulu voi osallistua päivätyökeräykseen.

Lisätietoja päivätyökeräyksestä

Lasten ja nuorten puhelin

Lasten ja nuorten puhelin on lapsille ja nuorille tarkoitettu auttava puhelin joka vastaa vuoden jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa maksutta, nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kaikissa asioissa, iloissa ja suruissa.