Skip to content

Tue työtämme

Tule vapaaehtoiseksi, liity jäseneksi tai lahjoita – kanssamme olet pienen puolella.

Tule mukaan, tue työtämme!

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen – meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se.

Tekeekö MLL sinusta tärkeää työtä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

On monta tapaa tukea MLL:n työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi. Voit lahjoittaa, liittyä jäseneksi tai osallistua vapaaehtoisena innostavaan toimintaan! Löydä oma tapasi osallistua – jo pienikin teko on teko pienen puolesta!

Päivätyökeräys MLL:n Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin hyväksi

Osallistuisiko koulunne tänä vuonna päivätyökeräykseen eli taksvärkkiin Lasten ja nuorten puhelimen hyväksi? Osallistumalla päivätyökeräykseen nuoret voivat hankkia itselleen ja kaverilleen puheaikaa luotettavan aikuisen kanssa. Alla olevan linkin kautta löydät lisätietoa ja ohjeet, miten koulunne voi osallistua päivätyökeräykseen.

Lisätietoja päivätyökeräyksestä

Auta leipomalla!

Syksyllä autetaan leipomalla. Uusi hyväntekeväisyystempaus haastaa päiväkotiryhmät ja koululuokat tukemaan MLL:n Lasten ja nuorten puhelinta ja chattia leipomalla lokakuussa. Kampanja kuuluu parhaillaan Radio Novalla ja Iskelmällä.

Ilmoita ryhmä

Valitse Sydämellä tekee auttamisesta arkea

Valitsesydamella.fi on uusi palvelu, jossa voi tehdä arjen ostoksia ja kanavoida osan tuotoista valitsemaansa avustuskohteeseen. Lahjoituksen voi kohdentaa esimerkiksi MLL:n alueelliseen tai valtakunnalliseen toimintaan.

Tutustu Valitse Sydämellä -palveluun

Lapset ensin -keräyksellä tuetaan paikallistoimintaa

Lapset ensin -keräys on monille piireille ja yhdistyksille jo perinne, jolla kerätään varoja paikallistoimintaan. Osallistumalla Lapset ensin -keräykseen autat paikallisyhdistyksiä ja piirejä rakentamaan perheiden turvaverkkoa.

Lue lisää Lapset ensin -keräyksestä

Juhlavuoden koru on kaunis tapa tukea MLL:n työtä

Tira Jewelleryn suunnittelema MLL 100 -juhlavuoden koru on saatavilla muun muassa Tiran verkkokaupasta. Koru on hopeinen riipus, jonka myyntituotosta menee osa MLL:n toiminnan tukemiseen.

Lue lisää juhlavuoden korusta

Tule MLL:n yritysyhteistyökumppaniksi

Haluaako yrityksesi olla mukana rakentamassa Suomesta lapsiystävällistä yhteiskuntaa? Yritysyhteistyö MLL:n kanssa tarjoaa monenlaisia tapoja olla yhdessä pienen puolella.

Lue lisää

MLL:n jäsenenä saat monia etuja!

MLL:n jäsenet saavat kotiin toimitetun Lapsemme-lehden lisäksi useita etuja yhteistyökumppaneiltamme. Muun muassa hotelli- ja risteilytarjouksia perhelomalle sekä alennuksia lastentuotteista.

Lue lisää

Tee lahjoitus

Lasten ja nuorten puhelin on lapsille ja nuorille tarkoitettu auttava puhelin joka vastaa vuoden jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa maksutta, nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kaikissa asioissa, iloissa ja suruissa.

Back to top