Siirry sisältöön

Tue työtämme

Tule vapaaehtoiseksi, liity jäseneksi tai lahjoita – kanssamme olet pienen puolella.

Tule mukaan, tue työtämme!

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen – meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se.

Tekeekö MLL sinusta tärkeää työtä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

On monta tapaa tukea MLL:n työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi. Voit lahjoittaa, liittyä jäseneksi tai osallistua vapaaehtoisena innostavaan toimintaan! Löydä oma tapasi osallistua – jo pienikin teko on teko pienen puolesta!

Auta kiusattuja!

Kiusaaminen, seurasta poissulkeminen ja yksin jättäminen tuntuvat lapsesta musertavalta ja voivat varjostaa elämää pitkälle aikuisikään.

Sinä voit auttaa.

Lue lisää Auta kiusattuja! -kampanjan sivulta

Lahjoittamalla sinä voit auttaa.

Osaatko kuvitella, miltä tuntuu yrittää olla näkymätön, jotta ei joutuisi kiusatuksi? Liian monen lapsen ei tarvitse kuvitella. Liian monelle lapselle se on arkea.

Tule MLL:n yritysyhteistyökumppaniksi

Haluaako yrityksesi olla mukana rakentamassa Suomesta lapsiystävällistä yhteiskuntaa? Yritysyhteistyö MLL:n kanssa tarjoaa monenlaisia tapoja olla yhdessä pienen puolella.

Lue lisää

Tue kiusaamisen vastaista työtä

Kiusaamisen vastainen työ vaatii pitkäjänteisyyttä. MLL tarjoaa matalan kynnyksen tukea kiusatuille lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen sekä menetelmiä kiusaamisen ennaltaehkäisyyn ammattilaisille. Voit tukea työtämme lahjoittamalla tai ryhtymällä vapaaehtoiseksi.

Tutustu, miten MLL toimii kiusaamista vastaan

Autetaan yhdessä ukrainalaisia Suomessa

K-ryhmä ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tuovat yhdessä myyntiin Ukraina-rusetin, jonka myynnistä kertyneillä varoilla tarjoamme Suomeen saapuneille ukrainalaisille ruokaa, turvaa ja yhteisön, johon he voivat kiinnittyä.

Lue lisää

Päivätyökeräys MLL:n Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin hyväksi

Osallistuisiko koulunne tänä vuonna päivätyökeräykseen eli taksvärkkiin Lasten ja nuorten puhelimen hyväksi? Osallistumalla päivätyökeräykseen nuoret voivat hankkia itselleen ja kaverilleen puheaikaa luotettavan aikuisen kanssa.

Lisätietoja ja osallistuminen

Lapset ensin -keräyksellä tuetaan paikallistoimintaa

Lapset ensin -keräys on monille piireille ja yhdistyksille jo perinne, jolla kerätään varoja paikallistoimintaan. Osallistumalla Lapset ensin -keräykseen autat paikallisyhdistyksiä ja piirejä rakentamaan perheiden turvaverkkoa.

Lue lisää Lapset ensin -keräyksestä

Juhlavuoden koru on kaunis tapa tukea MLL:n työtä

Tira Jewelleryn suunnittelema MLL 100 -juhlavuoden koru on saatavilla muun muassa Tiran verkkokaupasta. Koru on hopeinen riipus, jonka myyntituotosta menee osa MLL:n toiminnan tukemiseen.

Lue lisää juhlavuoden korusta

MLL:n jäsenenä saat monia etuja!

MLL:n jäsenet saavat kotiin toimitetun Lapsemme-lehden lisäksi useita etuja yhteistyökumppaneiltamme. Muun muassa hotelli- ja risteilytarjouksia perhelomalle sekä alennuksia lastentuotteista.

Lue lisää

MLL feissaa kesällä 2023

MLL feissaa tänä kesänä uusia kuukausilahjoittajia Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Kampanjan toteuttaa Löydämme Oy.

Lue lisää

Liity kuukausilahjoittajaksi

Kuukausilahjoittajana autat meitä pitkäjänteisesti työssämme perheiden tukena ja vaikutat aktiivisesti lasten hyvinvointiin.

Takaisin ylös