Siirry sisältöön

Lahjoita

Lahjoita lapselle parempi tulevaisuus

Lahjoittamalla tuet MLL:n työtä ja annat lapsille lahjan, jonka arvo kestää läpi elämän. Voit tukea meitä myös pitkäjänteisesti kuukausilahjoittajana.

Sinä voit auttaa. Lahjoita nyt.

Tee kertalahjoitus tai liity kuukausilahjoittajaksi

Tehdään yhdessä Suomesta parempi paikka lapsille, nuorille ja perheille

Sinun tuellasi pystymme olemaan lähellä, kuuntelemaan ja auttamaan lapsia, nuoria ja vanhempia kaikkialla Suomessa. Yksikään lapsi, nuori tai vanhempi ei saa jäädä huolineen yksin. Ilman tukeasi työmme ei olisi mahdollista. Sinä voit auttaa. Lahjoita nyt ja tue hyväntekeväisyyttä kotimaassa.

Miten lahjoituksesi auttaa?

Lahjoita 30 € Lahjoita 50 € Lahjoita 100 €

Muita tapoja lahjoittaa

  • Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla numeroon 41000
  • Lähetä tekstiviesti MLL15 (15 €), MLL20 (20 €), MLL30 (30 €) tai MLL50 (50 €) numeroon 16155
  • Lahjoita tilisiirrolla MLL:n Osuuspankin lahjoitustilille FI64 5789 5420 0200 05

Auta perheitä. Lahjoita vanhempien tukemiseen!

Vanhempien kuormittuneisuus näkyi viime vuonna erityisen selvästi auttavissa palveluissamme. Yhteydenotoissa puhuttiin usein perheessä tapahtuvasta henkisestä väkivallasta. Vanhempia kuormittavat etenkin yksinäisyys ja sosiaalisten verkostojen puute, talousvaikeudet, pitkittyneet ja riitaisat erotilanteet sekä vanhempien omat riittämättömyyden ja syyllisyyden tunteet. Ilman tukea paineet voivat kasautua ja purkautua hallitsemattomasti.

MLL tukee ja auttaa vanhempia arjessa jaksamisessa joka arkipäivä Vanhempainpuhelimessa, chatissa ja Vanhempainnetissä. Yhteydenotot vanhempaintuen palveluissamme ovat lähes kolminkertaistuneet kymmenessä vuodessa. Keskustelut ovat vuosien aikana vakavoituneet ja pidentyneet.

Tarvitsemme sinun apuasi, jotta voimme auttaa perheitä ja tukea vanhempia.

Lue lisää ja lahjoita

Liity kuukausilahjoittajaksi

Kuukausilahjoitus on paras ja pitkäjänteisin tapa vaikuttaa ja auttaa. Säännöllisellä lahjoituksella olet tehokkaimmin rakentamassa lapsiystävällistä Suomea sekä tukemassa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kotimaassa.

Lue lisää

Perusta oma keräys lasten hyväksi

Merkkipäiväkeräyksellä voit kerätä hyvää oman juhlasi  voit perustaa, jos täytät vaikka pyöreitä, sinulla on vuosipäivä, häät, rippijuhlat tai jotkin muut juhlat tiedossa? Mitäpä jos onnittelukorttien ja lahjamuistamisten sijaan pyytäisit juhlavieraitasi ilahduttamaan lapsia ja nuoria ja lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen.

Muistokeräys on kaunis tapa muistaa edesmenneen läheisen muistoa ja osoittaa tukea hänelle rakkaiden asioiden ja arvojen eteen.

Perusta oma keräyksesi lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.

Lue lisää

Testamenttilahjoitus

Millaisen perinnön haluat jättää jälkeesi? Millaista maailmaa haluat olla rakentamassa oman elämäsi jälkeen? MLL:n tavoitteena on yhteiskunta, jossa kaikki Suomessa asuvat lapset ja nuoret voivat hyvin. Lähes jokaisessa Suomen kunnassa on MLL:n paikallisyhdistys, jossa yli 30 000 eri ikäistä vapaaehtoista toimii yhdessä lasten ja perheiden kanssa tämän tavoitteen puolesta.

Testamenttilahjoitus MLL:lle auttaa meitä rakentamaan maata, joka tulevaisuudessakin pitää yhdessä huolta pienimmistään.

Lue lisää

MLL feissaa kuukausilahjoittajia

Feissarimme tekevät kuukausilahjoittajien hankintaa tällä hetkellä ovilla pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen seudulla. Feissaamme uusia kuukausilahjoittajia ovelta ovelle kulkien. Feissaajien työkieliä ovat suomi ja englanti.

Lue lisää ja katso tarkemmat sijainnit täältä
Miten voin tukea MLL:n työtä?

Voit tukea työtämme kertalahjoituksella tai pitkäjänteisesti kuukausilahjoituksella.

Jokainen lahjoitus on tärkeä ja tukee työtämme lapsiystävällisen kotimaan rakentamiseksi sekä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Miten lahjoitukseni auttaa?

Lahjoittamalla voit vaikuttaa siihen, että työmme lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi Suomessa on mahdollista.

Pystymme lahjoitusten avulla muun muassa mahdollistamaan maksuttoman, anonyymin ja luottamuksellisen palvelun Lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissa sekä Vanhempainpuhelimessa ja chatissa.

Lahjoitukset mahdollistavat myös oppituntien ja vanhempainiltojen järjestämisen lapsille ja vanhemmille esimerkiksi kaveritaidoista, jottei kukaan jäisi yksin tai tulisi kiusatuksi.

Lahjoittamalla tuet lisäksi muutakin monitahoista pitkäjänteistä työtämme kiusaamisen ja yksinäisyyden ehkäisemiseksi sekä MLL:n muuta toimintaa lasten, nuorten ja vanhempien parhaaksi.

Miten lahjoitukseni käytetään?

Ohjaamme saamamme lahjoitukset siihen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia parantavaan työhömme, jossa sille on kullakin hetkellä akuutein tarve.

Mitkä ovat varainhankinnan kulut?

Vuonna 2023 rahankeräyskulumme olivat 25 % eli jokaisesta lahjoitetusta eurosta varainhankinnan kuluihin menee 25 senttiä. Rahankeräyskuluilla katamme rahankeräysten toteuttamisesta, tiedottamisesta ja muusta lahjoittajahankinnasta aiheutuvat suorat kulut.

Ota yhteyttä

Jäikö sinulla kysyttävää lahjoittamisesta? Ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme.

p. 075 324 5600 (arkisin klo 9–15)
lahjoittajapalvelu(at)mll.fi

Lue lisää
Takaisin ylös