Siirry sisältöön

Tietosuojaselosteet

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry on sitoutunut suojaamaan toimintaansa osallistuvien ja MLL:n sisältöjä käyttävien yksityisyyttä ja noudattaa toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuojakäytäntöjä. Tämä tietosuojalauseke kuvaa MLL:n henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt.

Lue lisää

MLL käsittelee henkilötietoja MLL:n tapahtumiin (ml. koulutukset) ja kyselyihin osallistumista sekä viestintää ja markkinointia varten. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, uutiskirjeen tilaaminen ja kyselyihin liittyviin arvontoihin osallistuminen sähköpostin luovuttamista.

Lue lisää

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on yhdistyksen yhdistyslain mukainen velvoite pitää yllä jäsenluetteloa, sopimukset ja oikeutettu etu jäsensuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella huolehtia jäsenpalvelusta ja jäsenviestinnästä, vapaaehtoisiksi ilmoittautuneiden palveluista ja viestinnästä.

Lue lisää

Koulurekisteriin tallennettuja tietoja käytetään tiedotukseen (MLL:n kouluille tarjoama tuki kuten koulutukset, aineistot ja yhteistyömahdollisuudet), viestintään sekä tutkimustoimintaan ja palveluiden kehittämiseen.

Lue lisää

Lahjoittajarekisterimme käyttötarkoitus on rekisteröityjen lahjoittajien tietojen oikea ja ajantasainen hallinto, lahjoittajarekisterin ylläpito ja kehittäminen.

Lue lisää

Rekisteri on tarkoitettu Mannerheimin Lastensuojeluliiton ilmoittamiin avoimiin työtehtäviin tulevien hakemusten ja hakijatietojen käsittelyyn. Järjestelmään rekisteröitynyt henkilö voi osoittaa hakemuksensa kohdistettuun työtehtävään tai jättää järjestelmään avoimen hakemuksen.

Lue lisää

Mannerheimin Lastensuojeluliiton keskustoimiston taloushallinnossa käsitellään henkilötietoja osana seuraavia toimintoja: Kirjanpito ja Sisäinen laskenta, Palkanlaskenta, Ostoreskontra, Myyntireskontra, Laskutus ja Varastonhallinta. Henkilötietoja käsitellään kirjanpidon ja palkanmaksun tarpeisiin ja niihin liittyvien lakisääteisten velvoitteiden suorittamiseksi.

Lue lisää

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Mannerheimin Lastensuojeluliitto kerää ja käsittelee Priima-käyttäjärekisterin henkilötietoja. Rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään tiedotukseen (MLL:n verkkokoulutuksiin liittyen), viestintään ja palveluiden kehittämiseen.

Lue lisää

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Mannerheimin Lastensuojeluliitto kerää ja käsittelee Nuortennetin Selviydytään kiusaamisesta-verkkoryhmien tietosuojarekisteriin tallennettuja tietoja. Rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään vain ryhmien kokoontumisiin liittyvään yhteydenpitoon ja palautekyselyn lähettämiseen.

Lue lisää

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Mannerheimin Lastensuojeluliitto kerää ja käsittelee mentalisaatiokoulutuksiin hakevien tietosuojarekisteriin tallennettuja tietoja. Rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään vain mentalisaatiokoulutuksiin liittyviin yhteydenpitoihin.

Lue lisää

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Mannerheimin Lastensuojeluliitto kerää ja käsittelee kiusaamista kokeneiden lasten vanhempien verkkovertaisryhmiin hakevien tietosuojarekisteriin tallennettuja tietoja. Rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään vain ryhmiin liittyviin yhteydenpitoihin.

Lue lisää

Takaisin ylös