Lapset ensin.

Nuorille

MLL tarjoaa nuorille sekä tekemistä että tukea.

Tukea ja tietoa Nuortennetissä

MLL:n Nuortennetti on nuorille suunnattu sivusto jota ovat tekemässä myös nuoret itse. Sivustolla on tietoa muun muassa seksuaalisuudesta ja seurustelusta, mielenterveydestä, kiusaamisesta ja päihteistä.

Nuortennetin esimoderoitu keskustelupalsta tarjoaa vertaistukea nuorelle ja kirjepalvelun kautta nuori voi olla yhteydessä luotettavaan aikuiseen. Maksuton Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä ja siihen voi ottaa yhteyttä missä tahansa asiassa. Lisäksi nuoret voivat keskustella aikuisen kanssa Nuortennetin chatissä sen aukioloaikoina.

Siirry Nuortennettiin tästä

Lapsen oikeuksien päivä 20.11.

Lapsen oikeuksien päivää vietetään tänä vuonna yhdenvertaisuus-teemalla. Maanantaina 20. marraskuuta nostetaan lippu salkoon lapsen oikeuksien kunniaksi. Lapsen oikeudet koskevat kaikkia alle 18-vuotiaita.

Lue lisää

Leikkivinkit koottu Leikkipankkiin

Leikit yhteen paikkaan kokoava Leikkipankki on avattu. Nyt voit helposti kännykällä ja näppärästi hakea ideoita ja vinkkejä esimerkiksi tutustumis- tai ryhmäyttämisleikkeihin. Leikkipankkia rakennetaan yhdessä ja jokainen voi lisätä omat suosikkinsa sinne.

Leikkipankki

Nuortennetin koulusivut

Nuortennetin koulusivuilta nuori voi lukea muun muassa vinkkejä kokeissa pärjäämiseen, opiskelumotivaation ylläpitoon sekä tutustua erilaisiin oppimistyyleihin.

Lue lisää

Lasten ja nuorten puhelin

Lasten ja nuorten puhelin on lapsille ja nuorille tarkoitettu auttava puhelin joka vastaa vuoden jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa maksutta, nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kaikissa asioissa, iloissa ja suruissa.