Skip to content

Nuorille

MLL tarjoaa nuorille sekä tekemistä että tukea.

Tukea ja tietoa Nuortennetissä

MLL:n Nuortennetti on nuorille suunnattu sivusto jota ovat tekemässä myös nuoret itse. Sivustolla on tietoa muun muassa seksuaalisuudesta ja seurustelusta, mediankäytöstä, mielenterveydestä, kiusaamisesta ja päihteistä.

Nuortennetin esimoderoitu keskustelupalsta tarjoaa vertaistukea nuorelle ja kirjepalvelun kautta nuori voi olla yhteydessä luotettavaan aikuiseen. Maksuton Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä ja siihen voi ottaa yhteyttä missä tahansa asiassa. Lisäksi nuoret voivat keskustella aikuisen kanssa Nuortennetin chatissä sen aukioloaikoina.

Siirry Nuortennettiin tästä

Zekki-testi kannustaa pohtimaan omaa hyvinvointiaan

Zekki on nuorille suunnattu verkkotyökalu, jolla voi tehdä kattavan itsearvion muutamassa minuutissa. Zekki tarjoaa kartan ja kompassin, joiden avulla nuori ja ammattilainen voivat yhdessä suunnistaa risteilevien palvelupolkujen maailmassa.

Tutustu ja tee testi

Tee juttu Nuortennettiin!

Nuortennetti kaipaa nuorten omia mediatuotoksia kaikista nuoria kiinnostavista aiheista.  Voisiko vaikka videon teko olla kaveriporukan, luokan tai tukioppilasryhmän projekti? Lähetä juttu Nuortennettiin.

Lue lisää jutun lähettämisestä tästä

Mitä tehdä, kun on tylsää?

Nuortennetissä ei tekeminen lopu. Kokosimme yhteen 100 ideaa mitä Nuortennetissä voi tehdä silloin, kun on tylsää tai kaipaa muuten vaan tekemistä.

100 ideaa mitä tehdä Nuortennetissä löydät tästä

Barn- och ungdomstelefon också på svenska

Barn- och ungdomstelefonen finns till för alla svenskspråkiga barn och unga i Finland. Telefonen har öppet måndag-torsdag, och nätbrevstjänsten är öppen dygnet runt.
Ring oss!

Puhu mistä vaan

Jokainen lapsi ja nuori tarvitsee kuuntelijaa. MLL:n lasten ja nuorten puhelimessa voi puhua mistä vaan, anonyymisti ja luottamuksella. Ota yhteyttä puhelimitse, chatissa tai nettikirjeellä. #puhumistävaan

Lasten ja nuorten puhelin

Leikkipankista vinkkejä ajanvietteeksi

Leikkipankki kokoaa uudet ja vanhat leikit yhteen paikkaan. Kännykällä näppärästi toimivasta Leikkipankista löytyy ideoita ja vinkkejä ajanvietteeksi ja esimerkiksi koulujen tai harrastusryhmien tutustumisleikkeihin. Leikkipankkia rakennetaan yhdessä ja jokainen voi lisätä omat suosikkinsa sinne.

Leikkipankki

Me teemme Nuortennettiä!

Kolme MLL:n Nuortennetin tekemiseen osallistuvaa nuorta kertovat Lapsemme-lehdessä millaista on toimia vapaaehtoisena Nuortennetin toimittajana.

Lue lisää

Tee lahjoitus

Lasten ja nuorten puhelin on lapsille ja nuorille tarkoitettu auttava puhelin joka vastaa vuoden jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa maksutta, nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kaikissa asioissa, iloissa ja suruissa.

Back to top