Lapset ensin.

Nuorille

MLL tarjoaa nuorille sekä tekemistä että tukea.

Tukea ja tietoa Nuortennetissä

MLL:n Nuortennetti on nuorille suunnattu sivusto jota ovat tekemässä myös nuoret itse. Sivustolla on tietoa muun muassa seksuaalisuudesta ja seurustelusta, mielenterveydestä, kiusaamisesta ja päihteistä.

Nuortennetin esimoderoitu keskustelupalsta tarjoaa vertaistukea nuorelle ja kirjepalvelun kautta nuori voi olla yhteydessä luotettavaan aikuiseen. Maksuton Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä ja siihen voi ottaa yhteyttä missä tahansa asiassa. Lisäksi nuoret voivat keskustella aikuisen kanssa Nuortennetin chatissä sen aukioloaikoina.

Siirry Nuortennettiin tästä

Nuortennetin koulusivut

Koulut alkavat jälleen. Nuortennetin koulusivuilta nuori voi lukea muun muassa vinkkejä kokeissa pärjäämiseen, opiskelumotivaation ylläpitoon sekä tutustua erilaisiin oppimistyyleihin.

Lue lisää

Nuortennetti uudistuu syyskuussa

Nuortennetti uudistuu syyskuussa! Nuoret voivat osallistua Nuortennetin tekemiseen lähtemällä mukaan päätoimittajaverkostoon. Kiinnostivatpa sitten kirjoittaminen, vloggaaminen tai kuvaaminen, päätoimittajaverkosto tarjoaa mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin!

Lue lisää

Osallistu päivätyökeräykseen Lasten ja nuorten puhelimen hyväksi

Päivätyökeräys on Lasten ja nuorten puhelimen tärkeä rahoituskanava. Osallistumalla päivätyökeräykseen nuoret voivat hankkia itselleen ja kaverilleen puheaikaa luotettavan aikuisen kanssa. Päivätyökeräyksen tuotolla katamme muun muassa Lasten ja nuorten puhelimen puhelinkuluja sekä koulutamme päivystäjiä vastaamaan puheluihin ja nettikirjeisiin.

Lue lisää

Lasten ja nuorten puhelin

Lasten ja nuorten puhelin on lapsille ja nuorille tarkoitettu auttava puhelin joka vastaa vuoden jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa maksutta, nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kaikissa asioissa, iloissa ja suruissa.