Siirry sisältöön
isä ja lapsi syksy

Yritysyhteistyö

Yhdessä pienten puolella

Yritysyhteistyö MLL:n kanssa on konkreettinen vastuullisuusteko, jonka vaikutukset kantavat kauas. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa monin eri tavoin. Yhteistyö voi olla

  • pidempiaikaista ja strategista vuosisopimukseen sidottua kumppanuutta
  • kampanjakumppanuutta, jossa tukisumma kertyy esimerkiksi tuotteen tai palvelun myynnistä
  • kertalahjoitus, jossa yritys voi tukea MLL:n työtä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi

Pidempiaikaisissa kumppanuuksissa uskomme yhteiseen arvopohjaan perustuvaan yhteistyöhön, johon molemmat osapuolet sitoutuvat aidosti ja pitkäjänteisesti. Parhaimmillaan yritysyhteistyö hyödyntää lapsia ja nuoria ja tukee yrityksen toimintaa.Haluamme yhdessä kumppaniyritystemme kanssa kehittää etenkin ennaltaehkäiseviä palvelujamme lapsille ja nuorille. Tällä hetkellä toivotamme erityisen tervetulleiksi kumppanuudet, joissa voimme yhdessä kehittää toimintamme kannalta meille oleellisen tärkeitä teema-alueita, joita ovat:

Kiusaamisen vastainen työ, Lasten ja Nuorten puhelin ja chat sekä Vanhemmuuden tuki.

Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin, on hyvä kaikenikäisille

MLL on tehnyt jo sata vuotta työtä lasten ja perheiden hyvän arjen puolesta. Jo vuonna 1920 kenraali Mannerheim kutsui kansalaisia mukaan työhön lasten olojen parantamiseksi ja tämä työ jatkuu tänä päivänä edelleen, nyt myös kumppaniyritystemme kanssa yhdessä.

Rakennamme yhteiskuntaa, jossa lapsuutta arvostetaan ja jossa lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Vahvuutenamme on, että MLL tuntee Suomessa asuvien perheiden arjen ja asiantuntijamme ovat arvostettuja ammattilaisia. Työmme perustuu ajankohtaiseen tutkimustietoon ja kentältä saamaamme tietoon lasten ja perheiden elämästä.

Yhteistyö rakentuu yhteisille päämäärille ja arvopohjalle

Meille on tärkeää, että MLL:n kanssa yhteistyötä tekevä yritys kunnioittaa arvojamme, tavoitteitamme ja toimintaperiaatteitamme, noudattaa YK:n lapsen oikeuksien sopimusta ja edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa sekä muualla maailmassa. Toivomme myös, että kumppanimme tuntevat kansalaisjärjestöjen toimintatapoja ja arvostavat MLL:n pitkäjänteistä työtä, jonka tulokset ja vaikutukset voivat toisinaan olla mitattavissa vasta vuosien päästä.

Toimintamme pohjaa arvoihimme, jotka ovat: lapsuuden ja vanhemmuuden arvostus, yhdenvertaisuus ja ilo

MLL on luotettava ja asiantunteva kumppani

MLL on tunnettu ja arvostettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jolla on yli 71 000 henkilöjäsentä. Suomalaisista 80 % tuntee MLL:n vähintään nimeltä ja lähes kaksi kolmannesta kertoo tuntevansa MLL:n toiminnan tarkoituksen ainakin jossain määrin.

MLL:n vahvuuksia ovat luotettavuus, asiantuntemus, tehokkuus ja lähestymisen helppous.

Vanhempien mielestä MLL:n toiminta on avointa ja kaikille tarkoitettua. Lisäksi MLL tarjoaa heille helposti löydettävissä olevaa tietoa kasvatuksen tueksi.

Vaikuttajaorganisaatioiden kesken tehdyssä tutkimuksessa MLL on tunnettuudessa, näkyvyydessä, uskottavuudessa ja vaikuttavuudessa ykkössijalla. Ulkoisen viestinnän onnistumista mittaavassa tutkimuksessa MLL on järjestöjen, etujärjestöjen ja julkisten toimijoiden sarjassa toisena.

Mikäli yrityksenne haluaa olla  mukana rakentamassa Suomesta lapsiystävällistä yhteiskuntaa ja tukemassa lasten oikeuksia hyvään elämään, tervetuloa kumppaniksemme!

Lähteet: Taloustutkimuksen Suomi tänään -hyväntekeväisyystutkimus, Taloustutkimuksella MLL:n teettämät koulunalkukampanjoiden vaikuttavuuskyselyt, Taloustutkimuksen Yritysviestintä-tutkimus sekä YouGovin Vaikuttajajärjestöt-selvitys.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää.

Anne Johansson
yritysyhteistyöpäällikkö
anne.johansson(at)mll.fi
050 470 9275

Anna lahja kotimaan lapsille - Tee yrityslahjoitus!

Yksikään lapsi nuori tai vanhempi ei saa jäädä huolineen yksin. Sinun tuellasi pystymme olemaan lähellä, kuuntelemaan ja auttamaan lapsia, nuoria ja vanhempia kaikkialla Suomessa.

Yrityksenne voi auttaa. Tee yrityslahjoitus nyt!

Yhdessä kiusaamista vastaan

MLL tekee työtä kiusaamisen ehkäisemiseksi päiväkodeissa, peruskouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa, harrastustoiminnassa sekä digitaalisissa ympäristöissä. MLL:n kiusaamisen vastaisen työn tavoitteena on lasten ja nuorten kaverisuhteiden ja ryhmässä toimimisen taitojen tukeminen. Erityisenä painopisteenä on lasten ja nuorten oma toiminta kiusaamisen ehkäisemiseksi.

Tule kumppaniksi tukemaan MLL:n kiusaamisen vastaista työtä.

Lue lisää

Jotta lapsilla ja nuorilla olisi kuuntelijoita

Jokaisella lapsella ja nuorella pitäisi olla joku, joka kuuntelee. Liian moni jää huolineen yksin. Yksi aikuinen, jolla on aikaa kuunnella, voi muuttaa nuoren ihmisen elämän. MLL:n Lasten ja nuorten puhelin ja chat päivystävät vuoden jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa nimettömästi mistä tahansa mieltä painavasta asiasta, ja puhelu on soittajalle maksuton.

Yhteydenottoja tulee hurjasti enemmän kuin mihin pystymme vastaamaan. Lasten ja nuorten puhelinta ja chattia tukemalla mahdollistat sen, ettei lasten tarvitse jäädä huolineen yksin.

Lue lisää

Vanhemmat kaipaavat tukea

Jokainen vanhempi haluaa onnistua vanhempana. Joskus aika ja voimat ovat kuitenkin kortilla. Moni kokee yksinäisyyttä, syyllisyyttä ja epävarmuutta. Teemme työtä sen puolesta, ettei kenenkään tarvitsisi selvitä yksin ja että jokaisella olisi mahdollisuus jakaa ilot ja surut jonkun kanssa.

Kumppaninamme voit olla mukana tukemassa tätä työtä.

Lue lisää

Yhteistyökumppanimme

Napsauta yrityksen logoa lukeaksesi lisää yrityksen tekemästä yhteistyöstä MLL:n kanssa

elisan logo Verman Oy logo

Katso myös muut työmme tukijat

Lue yrityskumppanuuksiin liittyviä uutisia

Takaisin ylös