Siirry sisältöön

Ammattilaisten aineistot

MLL:n aineistokirjastosta löydät kootusti MLL:n tuottamat, eri ammattilaisille suunnatut aineistot, jotka ovat ladattavissa netissä.

Siirry aineistokirjastoon


Täältä ladattavissa muun muassa Mitä vauva miettii? Vanhempien mentalisaatiokyvyn vahvistaminen -opas, juliste ja esite liittyen digiajan vanhemmuuteen odottaville ja pienten lasten vanhemmille sekä ikäkausikohtaista tietoa lapsen kehityksestä. Löydät myös tietoa MLL:n tarjoamista vanhemmuuden tuen palveluista.

Tutustu neuvoloiden aineistoihin

Täältä voit ladata itsellesi varhaiskasvatuksen tueksi suunnattuja aineistoja kuten Kiusaavatko pienetkin lapset? -julkaisun ja Media varhaiskasvatuksessa – Tukea tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen -oppaan. Löydät myös toimintaideoita ja materiaaleja eskariin.

Tutustu varhaiskasvatuksen aineistoihin

Täältä löydät kootusti MLL:n kouluissa ja oppilaitoksissa toimiville ammattilaisille suunnatut aineistot, kuten tukioppilastoiminnan materiaalit sekä kiusaamisen ehkäisyn ja mediakasvatuksen aineistot. Löydät myös tietoa ja materiaaleja Lasten ja nuorten puhelimesta ja chatista sekä Nuortennetistä.

Tutustu koulujen aineistoihin


MLL tukee ja kehittää tukioppilastoimintaa monin tavoin. Tukioppilastoimintaan on saatavissa paljon ideoita ja materiaaleja toiminnan tueksi.

Tutustu tukioppilastoiminnan aineistoihin

Tehtäväkorteissa on toiminnallinen harjoitus ja sitä taustoittava teoriaosuus. Niitä voi hyödyntää myös muussa opetuksessa tai harrastusryhmissä. Voit hakea kortteja teeman, kohderyhmän ja aihesanojen mukaan.

Tehtäväkortteihin

Takaisin ylös