Ammattilaisten aineistot

MLL:n aineistokirjastosta löydät kootusti MLL:n tuottamat, eri ammattilaisille suunnatut aineistot, jotka ovat ladattavissa netissä.

Siirry aineistokirjastoon

Neuvoloiden aineistot

Täältä ladattavissa muun muassa aineistot Neuvola lapsiperheen mediakasvatuksen tukena ja Mitä vauva miettii? Vanhempien mentalisaatiokyvyn vahvistaminen -opas.

Lue lisää

Varhaiskasvatuksen aineistot

Täältä voit ladata itsellesi varhaiskasvatuksen tueksi suunnattuja aineistoja kuten Kiusaavatko pienetkin lapset? -julkaisun ja Media varhaiskasvatuksessa – Tukea tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen -oppaan.

Lue lisää

Koulujen aineistot

Täältä löydät kootusti MLL:n kouluissa ja oppilaitoksissa toimiville ammattilaisille suunnatut aineistot kuten tukioppilastoiminnan materiaalit sekä kiusaamisen ehkäisyn ja mediakasvatuksen aineistot.

Lue lisää

Tukioppilastoiminnan aineistot

MLL tukee ja kehittää tukioppilastoimintaa monin tavoin. Tukioppilastoimintaan on saatavissa paljon ideoita ja materiaaleja toiminnan tueksi.

Lue lisää

Tehtäväkortit

Tehtäväkorteissa on toiminnallinen harjoitus ja sitä taustoittava teoriaosuus. Niitä voi hyödyntää myös muussa opetuksessa. Voit hakea kortteja teeman, kohderyhmän ja aihesanojen mukaan.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvät