Siirry sisältöön

Vanhempainnetti

Vanhempainnetistä löydät tietoa ja tukea lapsiperheen arkeen.

Vinkkejä lapsiperheen takkuisiin aamuihin ja levottomiin iltoihin

Monessa pikkulapsiperheessä tasapainoillaan aamukaaosten ja levottomien iltojen kanssa. Pienet muutokset rutiineissa auttavat tekemään arjesta sujuvampaa ja mielekästä.

Lue lisää blogistamme

Uhkakuvia mediassa - miten puhua lapselle?

Tänä päivänä pientenkin lasten voi olla vaikea välttyä meitä ympäröivältä uutistulvalta ja sotaan liittyvien uhkakuvien käsittelyltä. Miten toimisit viestitulvassa oikein? Kaikkia lapsia on hyvä suojella sellaisilta uutistapahtumilta, jotka voivat järkyttää heitä. Alle kouluikäisten ei tarvitse seurata uutisia.

Lue lisää lapsen tukemisesta ja suojaamisesta uutistulvassa

Kysy ammattilaiselta murrosiästä

Murrosikä tuo tullessaan monenlaisia muutoksia, jotka saattavat herättää vanhemmissa erilaisia kysymyksiä. Siksi avasimme Kysy ammattilaiselta murrosiästä -palstan, jossa sinä voit kysyä ja asiantuntijamme vastaavat. Voit käydä myös katsomassa minkälaisia kysymyksiä palstalta jo löytyy.

Kysy ammattilaiselta murrosiästä

Podcast-sarja pureutuu vanhemmuuden kipupisteisiin

“Uskalla kuunnella” on podcast vanhemmuuden kipupisteisiin. Joistain omaa vanhemmuutta koskevista aiheista voi olla vaikea puhua, mutta voisiko niistä kuunnella? Tässä sarjassa vanhemmuuden asiantuntijat pureutuvat vanhempia pohdituttaviin huoliin.

Kuuntele podcast-sarjaa

Elätkö bonusvanhempana uusperheessä?

MLL:n Kysy ammattilaiselta bonusvanhemmuudesta -palstalla voit kysyä mieltäsi askarruttavasta, bonusvanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Voit jättää oman kysymyksesi tai lukea vastauksia toisten bonusvanhempien kysymyksiin.

Kysy ammattilaiselta bonusvanhemmuudesta

Leikkipankki on leikkien aarrearkku

Leikkipankista löytyvät leikkivinkit vaivattomasti ja nopeasti. Vastaus ”mitä tehtäis” -kysymykseen löytyy ajasta ja paikasta riippumatta, sillä älypuhelimella helposti toimiva Leikkipankki tuo leikit jokaisen taskuun. Leikkipankkia rakennetaan yhdessä ja jokainen voi lisätä omat suosikkinsa sinne.

Leikkipankki

Pienenä digiajassa -podcast kuunneltavissa

Pienenä digiajassa on Mannerheimin Lastensuojeluliiton juuri julkaistu neliosainen podcast-sarja tuleville ja pienten lasten vanhemmille, jotka haluavat huolehtia perheen digihyvinvoinnista.

Kuuntele podcastia

Anna lahja lapsille

Lahjoittamalla tuet MLL:n työtä ja annat lapsille lahjan, jonka arvo kestää läpi elämän.

Takaisin ylös