Siirry sisältöön

Kumppaneille

MLL on luotettava ja vaikuttava kumppani hyvinvointialueille ja kunnille sekä aktiivinen toimija perhekeskuksissa.

MLL mukana perhekeskuksissa

MLL:n monipuolinen toiminta osana perhekeskuksia vahvistaa perheiden tukiverkostoja ja ehkäisee tehokkaasti arjen ongelmien kasaantumista. Useissa perheiden pulmatilanteissa toisten vanhempien tarjoama vertaistuki riittää, eikä ammattiapuun ole tarvetta turvautua.

Lue lisää

Kuntien kumppanina

Lapsiystävällinen kunta on kaikille hyvä. MLL:n perheille tarjoamat palvelut ovat osa paikallista ja valtakunnallista hyvinvointiverkostoa. Ne perustuvat käytännössä testattuihin valtakunnallisiin malleihin.

MLL toimii lähes jokaisessa Suomen kunnassa.

Lue lisää

Yhteistyö hyvinvointialueiden kanssa

MLL haluaa rakentaa yhdessä hyvinvointialueiden ja kuntien kanssa lapsiystävällistä yhteiskuntaa, jossa lapsia, lapsuutta ja vanhemmuutta arvostetaan ja jossa yhdessä kannamme vastuuta lastemme hyvinvoinnista.

Lue lisää

Lapsivaikutusten arviointi

Lapsivaikutusten arvioinnissa arvioidaan päätöksen, toimenpiteen tai toiminnan vaikutuksia lasten hyvinvointiin ja oikeuksien toteutumiseen. MLL on laatinut ohjeet lapsivaikutusten arviointiin ja lapsibudjetointiin kunnissa ja hyvinvointialueilla.

Lue lisää

Tule MLL:n yritysyhteistyökumppaniksi

Haluaako yrityksesi olla mukana rakentamassa Suomesta lapsiystävällistä yhteiskuntaa? Yritysyhteistyö MLL:n kanssa tarjoaa monenlaisia tapoja olla yhdessä pienen puolella.

Lue lisää yritysyhteistyömahdollisuuksista

Anna lahja kotimaan lapsille!

Yksikään lapsi nuori tai vanhempi ei saa jäädä huolineen yksin. Sinun tuellasi pystymme olemaan lähellä, kuuntelemaan ja auttamaan lapsia, nuoria ja vanhempia kaikkialla Suomessa.

Sinä voit auttaa. Lahjoita nyt!

Takaisin ylös