Siirry sisältöön

Tietoa MLL:sta

Lue lisää kansalaisjärjestöstämme ja liity jäseneksi.

MLL:n organisaatio

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on yhteisö, joka muodostuu keskusjärjestöstä, 10 piirijärjestöstä ja 537 paikallisyhdistyksestä, joita toimii lähes kaikissa Suomen kunnissa.

Lue lisää

Lasten oikeuksien turvaaminen on jokaisen tehtävä

Lasten ihmisoikeuksien perustana on YK:n lapsen oikeuksien sopimus. Lapsen oikeuksien sopimus on oikeudellisesti velvoittava ihmisoikeussopimus. Sopimusvaltion on ryhdyttävä kaikkiin tarpeellisiin lainsäädännöllisiin, hallinnollisiin ja muihin toimiin lapsen oikeuksien sopimuksessa tunnustettujen oikeuksien toteuttamiseksi.

Lue lisää

Tutustu MLL:n historiaan

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on ollut pienen puolella jo vuodesta 1920. Vuosikymmenien varrella MLL on tehnyt merkittävää työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi. Muun muassa äitiyspakkaus ja neuvolatoiminta ovat tulleet osaksi lapsiperheiden arkea MLL:n työn myötä.

Lue lisää

MLL:n toiminta vuonna 2022

Vuonna 2022 Ukrainan sota aiheutti epävarmuutta ja kysymyksiä perheissä, mutta myös auttamisenhalua MLL:n paikallisyhdistyksissä ja yhteiskunnassa. Koronavuosien jälkeen vapaaehtoisten määrä kääntyi jälleen kasvuun, kun toiminta pyörähti uudelleen kunnolla käyntiin ympäri Suomen. 50-vuotias tukioppilastoiminta jatkoi kiusaamisen ehkäisyä ja ilmapiirin parantamista lähes kaikissa yläkouluissa. Tutustu MLL:n vuoteen 2022.

Tutustu vuosikertomukseen

Anna lahja kotimaan lapsille!

Yksikään lapsi nuori tai vanhempi ei saa jäädä huolineen yksin. Sinun tuellasi pystymme olemaan lähellä, kuuntelemaan ja auttamaan lapsia, nuoria ja vanhempia kaikkialla Suomessa.

Sinä voit auttaa. Lahjoita nyt!

Takaisin ylös