Liity jäseneksi

Ovatko lasten asiat sinulle tärkeitä? Haluatko vaikuttaa ja tukea työtä lasten ja perheiden puolesta?

MLL:n jäsenyys on arvokas, mutta helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille ja tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin on hyvä kaikenikäisille.

Lapset tarvitsevat lisää puolestapuhujia. Jos lasten asiat ovat lähellä sydäntäsi, liity MLL:n jäseneksi. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin ääni lapsen puolesta kuuluu.

Liity MLL:n jäseneksi – olet pienen puolella!

MLL:n jäsenyys kannattaa

Jäsenmaksu on keskimäärin 25 euroa vuodessa. Jäsenenä tuet tärkeää työtä lasten ja perheiden hyväksi, saat Lapsemme-lehden sekä hyviä jäsenetuja ja -alennuksia.

Meillä on yli 85 000 eri-ikäistä jäsentä ympäri Suomea. Tule sinäkin mukaan!

Liity heti!

Liity jäseneksi netissä ja voit maksaa jäsenmaksun heti verkkopankissa tai tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiisi.

Liity jäseneksi tästä!

Aiheeseen liittyvät