Lapsemme-lehti

Lapsemme on Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenlehti, joka tavoittaa suomalaiset lapsiperheet. Lehteä lukevat myös muut lasten ja nuorten asioista kiinnostuneet. Tutustu uusimpaan numeroon!

Lehden tilaaminen

MLL:n jäsenenä saat Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa. Halutessasi voit tilata lehden myös erikseen.

Tilaa lehti

Lehden tarkoitus ja toteutus

Lapsemme-lehti on perhepoliittinen julkaisu, joka lähestyy asioita lapsen ja perheen kannalta.

Lapsemme-lehti on tietolähde ja virikkeiden antaja päättäjille ja lasten parissa työskenteleville.

Lehteä lukevat mm. opettajat, terveydenhuollon työntekijät, valtion ja kuntien luottamus- ja virkamiehet, opiskelijat, tutkijat, äidit ja isät.

Lapsemme-lehti on myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenten oma tiedonvälittäjä. Lehteen kirjoittavat omat toimittajat, vakituiset avustajat ja eri alojen asiantuntijat.

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Aikaisemmat lehdet

Aikaisemmin ilmestyneitä Lapsemme-lehtiä voit lukea lehtiarkistosta.