Avoimet työpaikat

Haemme lasten ja nuorten kehitystä sekä mielenterveystyötä tuntevaa ammattilaista

MÄÄRÄAIKAISEEN PÄIVYSTYSOHJAAJAN

tehtävään MLL:n auttavien puhelinpalvelujen tiimiin Helsinkiin.

Auttavat puhelin- ja nettipalvelut ovat tärkeä osa MLL:n lapsille, nuorille ja vanhemmille kohdennettua tukea. Lasten ja nuorten puhelin ja netti ovat lasten ja nuorten kuulemiskanavia, jotka toimivat vuoden jokaisena päivänä. Vanhempainpuhelin ja -netti tarjoavat tukea kaikenikäisten lasten vanhemmille.

Päivystysohjaaja vastaa auttavien puhelinten vapaaehtoisten päivystäjien ohjaamisesta päivystysryhmissä sekä uusien päivystäjien rekrytoinnista ja kouluttamisesta. Päivystysohjaaja osallistuu päivystystoiminnan kehittämiseen MLL:n puhelin- ja verkkopalveluista vastaavan puhelintiimin jäsenenä. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sekä kokemusta lasten ja nuorten tai perheiden parissa työskentelystä. Työssä onnistuminen edellyttää lasten ja nuorten psykososiaalisen kehityksen tuntemista, mielenterveyttä tukevaa työotetta sekä kykyä kouluttaa ja organisoida toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmajohtaja Marie Rautava, puh. 040 511 3809.

Hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä auttaa hallintopäällikkö Markus Vähä-Piikkiö, puh. 075 3245 522, markus.vaha-piikkio(a)mll.fi

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si 7.8.2017 mennessä.

Linkki hakemuslomakkeeseen on: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?fb251695