Avoimet työpaikat

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin, valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Liitolla on 88 780 jäsentä ja 555 paikallisyhdistystä ympäri Suomea. Paikallisyhdistysten toimintaa tukee 10 piirijärjestöä.

Haemme liiton keskustoimistoon Helsinkiin

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

vetämään Mannerheimin Lastensuojeluliiton valtakunnallista viestintää ja toimimaan nelihenkisen viestintätiimin esimiehenä. Työhön kuuluu liiton Lapsemme-lehden toimituspäällikkyys, nettisivujen ja julkaisujen päätoimittajuus sekä viestinnän suunnittelu ja kehittäminen. Viestintätiimi toimii suoraan pääsihteerin alaisuudessa.

Hakemallamme henkilöllä on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta viestinnän asiantuntijatehtävistä, julkaisutoiminnasta, digitaalisesta viestinnästä ja lehden toimittamisesta. Arvostamme esimieskokemusta ja järjestötoiminnan tuntemusta. Tehtävä edellyttää lasten ja perheiden arjen tuntemista ja kiinnostusta lapsuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Toivomme, että olet henkilönä tiedonhaluinen, yhteistyökykyinen, vuorovaikutustaitoinen ja joustava. Saat työntekijänä ja esimiehenä asiat sujumaan. Odotamme, että sinulla on hyvät organisointitaidot ja markkinoinnillista näkemystä viestinnän hoitamisessa. Katsomme sujuvan ruotsin kielen taidon eduksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa voi oppia uutta sekä organisaation, jossa arvostetaan ihmisiä, osaamisen jakamista ja uteliasta työssäoppimista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin konsultti Timo Tuohimaa puh. 0400 403032.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 29.1.2017 mennessä osoitteeseen www.personnel.fi.