Lastenhoito­välityspisteet

MLL:n hoitajavälitys auttaa perhettä löytämään hoitajan. Hoitajan voi saada kotiin kaikkina vuorokauden aikoina. Perhe toimii hoitajan työnantajana.

Koronaviruksen aiheuttamat muutokset lastenhoitopalveluun

  1. Palvelua ei voi käyttää, jos perheessä on mitä tahansa sairautta tai perhe on eristyksissä/karanteenissa. Hoitaja ei tule perheeseen, jos hän perheeseen tullessaan huomaa, että siellä on sairastuneita henkilöitä.
  2. Perhe on hoitajan työnantaja ja perheen tulee huolehtia, että olosuhteet ovat turvalliset, ettei hoitajaa aseteta alttiiksi sairastumiselle.
  3. Hoitajan on peruutettava työ, jos hän tuntee itsensä vähänkin flunssaiseksi.

Kun tilaat hoitajan internetin kautta ensimmäistä kertaa, rekisteröidy lastenhoitoavun käyttäjäksi välityspisteiden tiedoissa olevan ”Rekisteröidy käyttäjäksi” -linkin kautta. Jatkossa voit tehdä tilauksia kirjautumalla järjestelmään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi osoitteessa elastenhoito.fi/ tai painamalla ”Tilaa hoitaja” -painiketta alueesi välityspisteen tiedoista.

Perhe voi myös itse hakea alueensa vapaita hoitajia. Toivomme tämän helpottavan hoitajien löytymistä varsinkin silloin, kun lastenhoitovälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin. Voit tilata hoitajan myös puhelimitse. Yhteystiedot ja aukioloajat löydät välityspisteesi tiedoista.

Kainuun kunnissa ja Lahdessa ei ole käytössä sähköistä lastenhoitovälitystä. Hoitajat tilataan puhelimitse tai piirin nettisivuilta.

Tilaa Kainuun ja Lahden lastenhoitoapu täältä

HUOM: Perhe toimii MLL:n lastenhoitajan työnantajana.

Lue lisätietoa työnantajana toimimisesta.

Information på svenska

Information in English

Hae välityspiste

Hae paikkakunnan mukaan