Miten päivitän Yhdistyskorttia?

Yhdistyskorttia pääset päivittämään yhdistyksen vanhoilla, yhteisillä Yhdistysnettitunnuksilla. Klikkaa alareunan ©-merkkiä, niin pääset kirjautumaan päivitystilaan.

Yhdistyskortilla pääset nyt päivittämään yhteyshenkilönne yhteystiedot, täyttämään ilmoitustaulua sekä ilmoittamaan vapaaehtoistyön paikoista.

Yhdistyksen kotisivut -linkin osoite tuodaan automaattisesti Yhdistysnetistä. Eli jos haluat vaihtaa kotisivuja käykää vaihtamassa ne Yhdistysnetissä yhdistyksen tiedot -sivuilla nettiosoite-kenttään. Tieto siirtyy seuraavana yönä Yhdistyskortille.

Jos sinulla ei ole tunnuksia tai ne ovat hukassa saat  suunittelija Virpi Markkaselta p. 075 3245 440 tai etunimi.sukunimi (at) mll.fi

Yhdistyskortin päivityksessä on ongelmia InternetExplorer -selaimella. Käytä päivittämiseen Chromea tai Firefoxia.