Siirry sisältöön
Nimetön

Olemme lähdössä mieheni kanssa 300km päähän rentoutumaan koko viikonlopuksi. Tyttö 1v menisi hoitoon mummulaan jota näkee joka viikko useamman kerran. Tyttö ei ole koskaan ollut yökylässä ja nyt olisi heti kaksi yötä. Poden jo valmiiksi huonoa omaatuntoa.
Onko nyt ok jättää lapsi kahdeksi yöksi hoitoon vai ei?

Nimetön

Hei,
sinulla on hieno tilanne, kun mummo on voinut olla lapsen elämässä noin säännöllisesti. En näkisi mitään ongelmaa jättää heitä nauttimaan kahdenkeskeisestä ajasta. lapselle riittää tutut rutiinit ja tuttu henkilö hoitamassa.
Me äidit usein podemme huonoa omaa tuntoa, mutta se on aivan turhaa. Molemmille tekee hyvää olla välillä erossa toisistaan ja äidille on tärkeätä saada myös omaa aika ja eityisesti puolison kanssa.
Toivon teille mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!
T Eveliina

Nimetön

Hei!
En näe mitään estettä jättää vuoden vanhaa tyttöä yökylään pariksi yöksi. Jos mummi on niinkin tuttu että näkevät useamman kerran viikossa niin tyttäresi tuntee varmasti olonsa turvalliseksi.
Usein tuontyyppiset tilanteet ovat vaikeampia äidille kuin lapselle. Kun jätätte tytön mummulaan niin ole itse iloisella mielellä niin tyttökin jää mummin luo hyvillä mielin.

Toivottavasti saatte mukavan viikonlopun miehesi kanssa. Kahdenkeskinen aika on tärkeää parisuhteelle.

Nimetön

Olen itse ollut 2 yötä jo 3kuukauden iässä mummon hoivissa. Normaali 23v aikuinen nainen musta on kasvanu ilman minkäänlaisia turvattomuuden tunteita. Liioittelua tuo 1yö 1-vuoden iässä ?

Vastaa aiheeseen: 1 vuotias yökylään

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös