Siirry sisältöön
Nimetön

Ongelmana on se kun poikani ei viihdy muiden lasten kanssa vapaa ajalla!! Toisten oppilaiden kanssa hän pelaa välituntisin mm.jalkapalloa! Kaksi kertaa viikossa hän käy jalkkistreeneissä! Mutta viikonloput ja illat hän haluaa vain olla kotona! Hän ei vain halua kavereille…..Mitä minun kuuluu isänä tehdä??????

Nimetön

Meillä on ajoittain ollut sama tilanne, tosin on muuttunut niin et poika viihtyy enemmän kavereiden kanssa taas nyt. Itse olen ihan vaan kysynyt ja rohkaissut: ’haluatko kysyä jotain kaveria, vai olla kotona’? En ole koskaan tehny asiasta liian isoa numeroa ja aina on sitten lopulta itse hakeutunut kaverin/kavereiden pariin. Onko tilanne ollut kauan sellainen teidän pojalla? Oletko kysynyt kuka jalkkisporukasta on hänen mielestä mukava kaveri? olisko mahd. rohkaista kysymään samoja pelikavereita vapaa-ajan kuivioihin? ja koulukaverit? asuuhan poikia lähellä kuitenkin? Tsemppiä ja toivotaan että asia muuttuis siihen suuntaan!

Nimetön

Kiitos vastauksestasi Peetu! Meidän pojalla tää tilanne on ollut varmaan jo viime kesästä asti! Olen yrittänyt ehdottaa kavereita jalkkisporukasta tai koulusta mutta hän ei vaan halua lähteä kavereille! Kun kysyn pojaltani että soitetaanko joku kaveri meille niin hän vastaa aina että ei! En tiedä teenkö tästä liian ison numeron!!! Pitäiskö vaan antaa ajan kulua ja toivoa että kaverit alkaa taas kiinnostamaan…..

Vastaa aiheeseen: 12.v poika

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös