Siirry sisältöön
Nimetön

olen järkyttynyt,löysin tyttäreni puhelimesta keskusteluja useamman, n. 3-5 vuotta vanhemman pojan kanssa, joissa puhuttiin alastomuudesta,tyydytyksestä,seksistä ja myös kuvia sekä näistä pojista sekä tyttärestäni alasti…eri osa-alueista…
apua,mitä teen!!!

Nimetön

Uskon, että asia järkyttää. 13 -vuotias on vielä kovin nuori, vaikka seksuaalisuuteen liittyvät asiat kiinnostavatkin ja saavatkin kiinnostaa.

Mikäli tunnistat kyseiset pojat jopa 18 -vuotiaiksi eli täysi-ikäisiksi, kyseessä voi olla heidän puoeltaan jopa rikos. Joka tapauksessa ikävä ja vakava asia.

Ota asia puheeksi tyttäresi kanssa. Joudut ehkä selittämään tyttärellesi, miksi olet hänen puhelintaan tutkinut mikäli se ei ole perheessänne tapana.

Syyttämisen sijaan kerro, että olet huolestunut ja haluat suojella tytärtäsi. Kerro, että 13 -vuotiaan eikä minkään muunkaan ikäisen tule lähettää itsestään intiimejä kuvia kenellekään tai minnekään. Kerro, että hän ja hänen kehonsa on liian arvokas julkiseen reposteluun. Meidän jokaisen, tytön, pojan, miehen ja naisen oikeus on myös suojella itseämme. Kerro, kuvat voivat tulla levitetyksi minne vain, ja hänen nimensä yhdistetty niihin missä vain milloin vain.

Vältä kauhistelua ja syyttämistä; tyttäresi on todennäköisesti hyvin nolona kun saa selville että sinä tiedät. Kerro, että haluat auttaa ja tukea, ja myös kertoa ja keskustella hänen kanssaan seksistä ja naiseksi kasvamisesta ja niihin liittyvistä asioista ja tunteista.

Mikäli toivot tukea ja apua siihen miten ottaa asia esiin tyttäresi kanssa, voit soittaa meille MLL:n vanhempainpuhelimeen tai kirjoittaa meille kirjeen. Voit keskustella ja pohtia yhdessä MLL:n koulutetun päivystäjän kanssa, miten edetä.

Tavoitat meidät numerosta 0800 922 77 ma-to (päivystysajat löydät nettisivuilta).

Vastaa aiheeseen: 13-vuotias tyttö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös