voimaton

Miksi lapsi, jolla on turvallinen koti haluaa laitokseen. Olen kieltänyt menemästä yöksi sellaisille ketä en tunne. Olen antanut anteeksi, kun on mennyt salaa yöksi ja viime kerralla hain yöllä pois, kun soitettiin ,että nuoret olivat polttaneet kannabista. Nyt hän ei haluaa selvittää asiaa vaan haluaa laitokseen ja mun sydän särkyy. Viime aikoina koulu on mennyt huonosti, hän lähtee koulun jälkeen kotoa ja tulee illalla pois. Tuskin näen häntä ja kun yritän jutella ja kysellä niin hän sanoo vain että: ”en tiiä”.
Olen aina läsnä paikalla ja tavoitettavissa lapsille. Itselläni oli risainen lapsuus ja olen yrittänyt luoda omille lapsille turvallisen kodin, mutta arvostusta se ei näköjään saa.

Mitä teen? En haluaisi lasta laitokseen vaikkakin näitä ilmoituksia alkaa olemaan jo niin paljon, että kohta se on jo väistämätöntä.

Vastaa aiheeseen: 15 vuotias haluaa laitokseen
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.