Siirry sisältöön
Nimetön

Mun vanhemmat on aikalailla aina antanut mun yökyläillä mun poikaystävillä ja kaveripojilla, ja ensimmäistä kertaa yökyläilin rinnakkaisluokallani opiskelevalla eksälläni ollessamme kahdeksannella. Vanhempani eivät olleet koskaan nähneet poikaa kunnolla, mitä nyt äiti puhui hänen kanssaan kun heitti minut niille.
Tämän 14 -vuotiaana tapahtuneen yökyläkokeilun jälkeen vanhempani antoivat minun seuraavien poikaystävien yökyläillä meillä tai mun niillä – ainoastaan nykyisen, kahta vuotta vanhemman poikaystäväni kohdalla saimme keskustella hyvinkin paljon ennen kuin sain luvan mennä.
Kaveripojille taas olen aina saanut jäädä yötä, vaikka talossa ei olisi yhtäkään täysikäistä ja minä olisin ainoana tyttönä viiden hengen poikaporukassa.

Sinulle, Se kurja vanhempi, halusin sanoa etten itse pidä sinua mitenkään kurjana vaan päinvastoin kunnioitan sinun pojallesi antamia rajoja. Se, mitä sanoit mahdollisesta erosta ja katkeroitumisesta, on hyvinkin totta mutta jos tuo nuoripariskunta haluaa harrastaa seksiä, yökyläilyn kieltäminen ei ole este sille. Seksiä voi harrastaa ihan hyvin päivälläkin, ja yökyläilyssä se toive on lähinnä saada nukahtaa sen ihanan viereen ja herätä siitä samasta, ei niin välttämättä se seksi.
Jos et ole jo puhunut poikasi kanssa tästä, kannattaisi nyt. Ota myös yhteyttä tytön vanhempiin ja puhukaa yhdessä, mitkä olisivat sopivat pelisäännöt yökyläilylle. Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: 16 -vuotiaan näkökulmaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös