Siirry sisältöön

19-vuotias tyttäreni seurustelee aikuisen miehen kanssa

Nimetön

Mies on 31-vuotias ja suhde on kestänyt jo monta kuukautta meidän vanhempien tietämättä. Nyt hän kuitenkin kertoi suhteesta itse ja tuntuu vilpittömästi uskovan että mies välittää hänestä aidosti. Tyttö muutti juuri äsken pois kotoa, joten en kykene enää valvomaan hänen menemisiään.

Pitäisikö tilanteeseen puuttua jotenkin? En ole vielä edes tavannut miestä enkä siis tiedä hänestä oikein mitään. Pelkään että tyttäreni joutuu hyväksikäytetyksi.

Nimetön

Hei
Kyllähän tuo ikäero vaikuttaa aika suurelta. Toisaalta on otettava huomioon että miehet kypsyvät hitaammin kuin naiset. Koska tytär on jo täysi-ikäinen ja asuu omillaan tuskin voit asiaan kovin paljon vaikuttaa. Pelko pois! Kutsu sulho kylään ja tutustu! Saatat yllättyä iloisesti. Jos et, niin seurustelun lomassa voit kenties saada tyttäresi näkemään tilanteen oikean laidan. Kyllä hänen siinä tapauksessa täytyy itse tehdä johtopäätökset ja ryhtyä toimiin. Seurustelukokeilut kuuluvat nuoruuteen, muistathan vielä?

S

Älä huoli! Tutustu tähän mieheen, ikä ei ole ihmisen ainoa ominaisuus. Itse seurustelin 17-vuotiaasta alkaen 24-vuotiaan miehen kanssa, ei toki noin iso ikäero mutta tuon ikäisenä sekin tuntui (toinen ei päässyt vielä edes baariin kun toinen ei enää jaksanut edes oikein innostua niistä jne.).

Kuten joku tuossa jo sanoikin, niin jos homma vaikuttaa huonolta niin seurustelun lomassa voit ehkä avata tyttäresi silmiä näkemään epäkohtia.

Tutustu, anna mahdollisuus, pysy lähellä tuppautumatta.

Vastaa aiheeseen: 19-vuotias tyttäreni seurustelee aikuisen miehen kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös