Siirry sisältöön
Nimetön

7kk lapseni on lopettanut yösyönnin jo kuukausi sitten. Sitäkin ennen kävi vain ”tavan mukaan” tissillä eikä oikeasti syönnyt. Aamuyön imetys oli viimeisenä lopetettu imetys, nyt en siis imetä enää lainkaan.

Lapsi kuitenkin herää lähes joka yö 5-6 aikaan aamulla. Rauhoittuu tutilla (kokeiltu pari kertaa), mutta en haluaisi häntä tuttiin totuttaa kun kuitenkin osaa nukahtaa ilmankin. Nukahtaa iltaisin rätin kanssa omaan sänkyyn ilman tuttia ja sylityksiä.

Tutti on käytössä vain päiväunilla, koska siitä ”tapeltiin” 3kk iässä. Lapsi nukkui pari viikkoa päivällä vain 5 min pätkiä tai liikkuvissa vaunuissa -> pakko avustaa tutilla ja nyt ei sit ilman nukahda päivisin.

Kun nukahtaa uudelleen niin herää noin 8 maissa uudelleen, joka on äidin kannalta huomattavasti mukavampi aika! ;) Miten saisin lapsen nukkumaan koko yön ilman tuota herätystä?

Nimetön

Mulla kans samassa iässä lapsi ja yöllä joskys heräilee. Kannattaa kokeilla vaan antaa lapsen olla sängyssä ilman et antais tutin jos ei kovaa huuda ja toinen konsti jos mahdollista siirtää lapsen sänky toiseen huoneeseen.mulla ainaki nukahtanut uudeelleen ku en ole kiinnittäny huomiota ku heränny yöllä. Raskasta nää yö kukkumiset ja voimia kaikille.

Nimetön

Hei,

Minulle sanottiin neuvolassa, että 1 vuoden ikään asti vauva saattaa herätä juuri 5-6 aikaan syömään. Silloin on vauvan ”aamupuuroaika”, maitotankkauksen jälkeen jaksaa jatkaa unia sinne aamukahdeksaan. Oma 8 kk ikäinen poikani ei syö enää öisin, mutta tuon varhaisen aamun maidon hän vielä tarvitsee ja sen jälkeen jatkaa tyytyväisenä unia :)

Nimetön

Vois kokeilla alkaa imettää uudestaan. Maidontuotannon täydellisessä alasajossa menee viikkoja. Helpompi se maito on lämmitellä tisseissä kuin pullossa. Ja äidinmaito tekee lapselle hyvää.

Vastaa aiheeseen: 7kk herää aina aamuyöllä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös