Siirry sisältöön
Nimetön

Hei. Mieheni ja minun luona asuu aina joka toinen viikko miehen kohta 8-v. poika joka tykkää kovasti pelailla tietokonepelejä (varsinkin lego-pelit on kovassa suosiossa). Toistaiseksi ei ihan hirveästi ole pelaamista rajoitettu mutta nyt on alettu miettimään mikä olisi sopiva peliaika per päivä/vko tuon ikäiselle…. Poika menee siis toiselle luokalle. Olisimmekin kiinnostuneita kuulemaan minkälaiset säännöt/rajoitukset muilla perheillä on pelaamisen suhteen :)

Nimetön

Meillä 6 vuotias ja 9 vuotias ja tällä hetkellä pelaavat mielellään Mario pelejä. Koska niitä pelataan kahdestaan rajoitetaan molempien peliaikaa samalla tavalla. Viikolla tulee 1 tuntia peliaikaa mutta viikonloppuisin saattaa venyä varmaan pariinkin tuntiin helposti-ei ehkä kerralla mutta päivän aikaan. Joku sanoi joskus fiksusti että jokaista pelattua minuuttia kohden pitää viettää ulkona liikkuen ja leikkien vastaava määrä aikaa.
Mukavia pelihetkiä.

Nimetön

Maillä saa pelata max 60min/pvä tietokone/pleikkapelejä. Sunnuntaisin on pelivapaapäivä. Ongelmia ei ole tullut- ei aina ehdi pelailla kun on kiire ulos kavereiden kanssa :)

Vastaa aiheeseen: 8-vuotiaan pelaaminen tietsikalla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös