Siirry sisältöön
Nimetön

Haluaisiko joku kertoa että miten usein teillä 9-vuotiaan kaverit vierailevat teillä leikkimässä? Muutimme 4 kk sitten paikkakunnalta toiselle. Meidän 9-vuotiaalla oli entisellä paikkakunnalla paljon kavereita ja kaikki iltapäivät koulun jälkeen hän leikki kavereiden kanssa!
Nyt kun olemme muuttaneet ei tässä nykyisessä asuinpaikassa ole lähettyvillä yhtään kaveria pojallemme! Koulussa hänellä kyllä on kavereita ja hänellä on monta harrastusta missä tapaa samanikäisiä lapsia!
Miten on tarviiko 9-vuotias kavereita joka päivä kotiin vai riittääkö koulussa/harrastuksissa olevat kaverit! Miten usein teillä kaverit vierailevat kotona? Riittääkö aikuisten seura tuon ikäiselle! Poikani on ainut lapsemme!
Haluaisin mahd.pian vastauksia sillä olen todella huolissani poikani kaverittomuudesta kotioloissa.

Nimetön

Vastausten puuttumisesta voi ehkä tulkita jotain: ongelmaasi ei ehkä pidetä niin kovin suurena ongelmana kuitenkaan, vaikka huoltasi ei saa tietenkään vähätellä. Kerrot, että lapsellasi on koulussa ja harrastuksissa on kavereita. Ole iloinen siitä. Ei kaikilla käy jatkuvasti kotona kavereita, eikä se välttämättä tarkoita sitä, että jotain on vialla. Vanhemmatkin ovat vielä tärkeitä tuon ikäiselle. Hyvä että vietätte aikaa yhdessä.

Vastaa aiheeseen: 9-vuotias ja kaverit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös