Siirry sisältöön
Nimetön

Mistähän johtuu ja mitä pitäisi tehdä ?

Meillä on kohta 6 vuotias poika, joka sanoo ilkeitä asioita ihan huvikseen tarhassa ja kotona, kotona myös lyö usein, ei niinkään tarhassa.

Perhetilanne: On myös isosisko kolmannella luokalla,helppo lapsi, ahkera koululainen. Isä ulkomailla töissä, ei voi käydä Suomessa kuin 4 päivää kuussa (= ns. 6 kk sääntö verotuksessa eli se kuuluista naapurikateussääntö), työnpuolesta voisi enemmänkin mutta tällöin verottaja vie 40 % perheen tuloista. Äiti töissä.Isä palaa vuoden päästä.

Poika osallistuu mielellään kyllä kotitöihin, kuorii perunoita, tekee lumitöitä jne. poika on rauhaton, vaikea istua paikallaan, mutta tuskin ADHD koska saattaa leikkiä leegoilla hyvinkin pitkään…tai sahata puita puuvarastolla.
Fyysisesti kätevä poika, urheilullinen tai ainakin liikunnallinen, ei tyhmä, osaa esimerkiksi ”lukea” pikkulegojen ohjeita ja rakentaa niiden mukaan, osaa kirjaimet ja lähellä lukemisen oppimista, osaa numerot.
Ei jaksa katsoa kauaa televisiota eikä katso sitä kuin korkeintaan tunnin viikossa.Ei pelaa tietokonepelejä. Poika (=koko perhe) on kaksikielinen, kaikki osaavat ainakin tyydyttävästi molempia kieliä.

Tässä taustatietoja.

Onko jollain neuvoja tai mielipiteitä syistä ? Ohjeita mitä pitäisi tehdä ?

Nimetön

Mahtaisikohan poika kaivata isäänsä? Kyllä neljä päivää kuussa isän näkemistä..jestas..no turha ihmetellä..lapset tarvitsevat vanhempiaan!Ja kyllä adhd voi olla,vaikka leikkisikin legoilla pitkään.Taitaa olla kyse huomion hakemisesta ja pahan olon purkamisesta lyömisellä!Jo on isä sun lapsillasi..anteeksi vaan..työ tärkeempää,kuin nähdä lastensa kasvaminen!

Vastaa aiheeseen: agressiivinen 5,5 vuotias

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös