Siirry sisältöön
Nimetön

poikamme on 16-vuotias ja edelleen äidissä kiinni hirveän tiukasti. Hän haluaa halia, roikkua ja työntää käden selkään paidan alle ” lämmittääkseen”. Tämä on minusta kiusallista, eikä tunnu kivalta vaan loukkaavalta. Vaikka halaaminen on minusta ihanaa. Halaisin ja halaankin häntä mielelläni, mutta kun se heti menee överiksi…
Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia, yleensä taitaa olla toisinpäin? Olen monet kerrat keskustellut pojan kanssa, mutta hän ei ymmärrä mitä pahaa siinä on.

Nimetön

Jos asia on sinusta kiusallinen ja loukkaava, se riittää, sitä ei tarvitse sallia. 16-vuotias ymmärtää jo asian (vaikkei sitä myönnä), varsinkin kun olet hänen kanssaan useampaan kertaan keskustellut. Toisaalta, joskus tulevaisuudessa hänen tyttöystävänsä/vaimonsa on varmasti iloinen hellittelevästä miehestään :).

Omat murrosikäiset poikani tuskin antavat koskea. Joskus harvoin irtoaa joku halintapainen, mutta ihan poikkeustapauksissa. Isänsä kanssa harrastavat leikkipainia mielellään, ja luulen että se on eräänlaista verhottua läheisyyden osoitusta. Kosketustahan me kaikki kaipaamme, myös murkkuset:).

Nimetön

Kiitos, noin minäkin olen yrittänyt ajatella. Pitää vain jaksaa keskustella…

Vastaa aiheeseen: äitimania

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös