Siirry sisältöön
Ihanliianväsynyt

Miksi uusioperhe kuviot on niin vaikeita? Mistä voi saada oikeasti semmosta apua joka ymmärtäisi oikeasti uusperhe ongelmia? Pitkä teksti mihin ei varmasti saa kaikkea olennaista kirjoitettua.

Miehellä on yksi lapsi aiemmasta suhteesta. Erosivat lapsen ollessa 1v.
En tiedä onko tuolla väliä mutta toinpa sen nyt esille myös. Minä tulin kuvioihin lapsen ollessa reilu 2v. Nyt olemme olleet yhdessä n. 5 vuotta.

Nykyään tilanne se että olemme naimisissa ja meillä on kohta 3 yhteistä lasta. Minulla ei ole aiempia lapsia. Bonus on ollut meillä vaihtelevasti. Välillä on ollut viikko/viikko ja välillä pitempiä vklp. Korona tilanteen alettua ollut aikalailla joka toinen vklp. Oli pätkää että ei juuri ollut. Viikko viikko ei ollut mielestäni bonukselle sopiva koska aina meille tullessaan itki ja ei olisi halunnut mitenkään tulla. En silloin huomannut itse että voisi olla niin yksinkertainen selitys että se ei vain sopisi silloin bonukselle. Oli varmaan liian raskasta. En tiedä.

Syy miksen tätä huomannut tai mies ei huomannut varmaankin se että minua syyllistettiin kaikesta. Bonus ei tykkää ja liikaa sääntöjä jne. Kunnes bioäiti myönsi että hän on koko ajan valehdellut ja keksinyt omasta päästä näitä syytöksiä. Olen turhaan syyllistänyt itseä että olen varmaan jotenki vikainen kun en itse tiedä että toimisin niinkuin bio väittää. Bonus ei koskaan ole kenellekään sanonut mitään että ei tykkäisi minusta tms vaikka kyselty on.
Meillä omasta mielestä hyvät välit. Kaikki ulkopuolelta tuleva vaan aina tuomitsee että kaikki vika on minussa. Minun takia bonus ei ole tarpeeksi meillä tai minun somessa ei ole bonuksesta juttuja, vääränlaisia kuvia esillä kotona jne jne.
Miten kukaan jaksaa tämmöstä? Miehen puolen suku ei näe vaivaa nähdä muita lapsia muutakuin tätä bonusta. Se on ollut minulle ja miehelle tosi vaikeaa ”hyväksyä”. Mies yrittää ymmärtää minua ja tukeakkin välillä. Bio vaan on erittäin haasteellinen tapaus. Koskaan ei tiedä mitä tulee ja milloin. Ilman että olisi edes lapsia hänet tunnetaan siitä kuinka hankala osaa olla.
Saattaa syyllistää ihan sairailla asioilla joista oikeasti pitäisi soittaa poliisille jos edes epäilee että tämmöstä voisi olla. En jaksa taistella enää.

Tällä hetkellä mietin että minä ja yhteiset muutetaan pois. En halua erota. Mutta että olisi siis koti missä minun ei tarvi sanoa bonuksen menemisiin tai tulemisiin yhtään mitään vaan olis se ihan oma säännöllinen arki ilman hektisyyttä ja huonoa omaa tuntoa siitä. Bonus voisi tulla tottakai käymään siellä ja me voitais käydä miehen luona. Rakastan miestäni mutta se mitä ongelmia tulee bonuksen mukana niin tuntuu jo niin ylitsepääsemättömältä. Ja painotan että lapsessa ei ole vikaa vaan muissa aikuisissa ihmisissä. Kuinka on mahdottomuus sopia kellonaikoja milloin bonus tulee tai lähtee. Vain kuulemma onnistuu jos koulu kautta mutta aina ei ole kouluakaan ja minä en jaksa tällä hetkellä sitä että bonus on meillä kuin vklp kerrallaan. Ja tällä hetkellä bonus itse on onnellinen meille tullessaan mikä on minusta olennaisin asia että hän viihtyy ja voi hyvin.

En tiedä mitä tällä kaikkea haen vertaistukea ja ehkä jos joku osaa nähdä asioita selvemmin kuin itse tällä hetkellä.

Alueelle ‘Perheen ihmissuhteet’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Takaisin ylös