Siirry sisältöön
Nimetön

Hei!

Nyt on hyvät neuvot kalliit! Mitä ihmettä tekisitte tilanteessa, kun tyttärenne synttäreille tulleet luokkakaverit närppivät herkkuja, eivät koske mokkiksiin tai kakkuun ja pyytävät vettä limpparin sijasta. Niiden vähäisten syömisten jälkee tytöt käy veskissä vuorotellen….epäilen, että oksentamassa!
Kun katoin luokkakuvaa vuoden takaa ja nykyistä, niin 3 tyttöö on laihtunu järkyttävän näkösiksi: posket lommoilla, solisluut ja olkapään luut pönköttää.
Tyttömme on vuoden aikana muuttunut hiljaiseksi yksinolijaksi, kun ei huolita tähän porukkaan enää.
Miten itse toimisit?!

Nimetön

Sinuna ottaisin yhteyttä kouluterveydenhoitajaan. Ja onhan kouluissa nykyään muitakin ammattihenkilöitä,psykologia myöten.
Muistan kun itse aikoinani jouduin terveydenhoitajan puheille lievän ylipainoni vuoksi…nolotti mutta asiallista oli ja aiheesta neuvottua.

Nimetön

hei,

ottaisin yhteyttä tyttöjen vanhempiin ja kertoisin asiasta, kehottaisin vanhempia ottamaan yhteyttä myös esim. kouluterveydenhoitajaan. Mitä aikaisemmassa vaiheessa asioihin puututaan, sitä parempi. Kehottaisin myös sinua keskustelemaan tyttäresi kanssa rohkeasti asiasta. Anoreksia ja bulimia ovat vakavia sairauksia ja pitkälle kehittyessään voivat vahingoittaa nuoria loppuiäksi! Rohkeutta!

Vastaa aiheeseen: ano….

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös