Siirry sisältöön
Nimetön

Hei!
Mietityttää kun ollaan muuttamassa,ja poika on ekalla luokalla,koulu matka tulee olemaan n. 2.5km (nyt on n.1.7km) koko matka on turvallista pyörä tietä yksi tien ylitys. Onko tuo matka liian pitkä tuon ikäiselle?

Nimetön

Hei!

Minun mielestäni matka ei ole liian pitkä. Lapset ovat yllättävän reippaita :) Eri asia on tietenkin, jos lapsi on valittanut nykyistä matkaa liian pitkäksi. Silloin 800m:n lisäys matkaan tuntuu kyllä työläältä.
Itselläni on saman ikäinen lapsi ja koulumatka 2,3km. En ole huomannut, että hänellä olisi ollut ongelmaa matkan pituuden kanssa.

Nimetön

Hei! Jos poikasi koulumatka on 2,5 kilometriä on se ihan kohtuullinen. Mukavaa kuulla että koko matka on pyörätietä, joten se tekee matkanteosta pojallesi entistä turvallisemman. Tärkeää on varmasti keskittyä tuon tien ylityksen vaatimaan valppauteen ja siihen että poikasi muistaa aina pukeutua sään vaatimalla tavalla myös koulusta kotiin palatessaan. Uudet ystävät ja tulevina vuosina mahdollisuus kulkea koulumatka myös pyörällä lyhentää matkan tuntua entisestään.

Onnea uuteen kotiin ja uudelle koulutielle!

Vastaa aiheeseen: Ekaluokkalaisen koulumatka

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös