Siirry sisältöön
Nimetön

on järkyttävää, että huostaan otettuja lapsia saa hoitaa mies, jonka mieltymys väkivaltaan on ilmeinen. hän kehuu kaiken aikaa kuinka saa käyttää valtaansa ja kovia otteita. hänellä on myös kyseenalaisia mielipiteitä homoista, juutalaisista, muista kansallisuuksista ja naisista. mitä pitäisi tehdä? onneksi hän ei ole minun lapseni kanssa missään tekemisisssä, mutta entäs ne muut lapset? eikö ole olemassa mitään testiä joka karsisi tällaiset henkilöt pois. lapsi ei tarvitse tällaista ”kasvattajaa”

Nimetön

Huolestuttavaa tosiaankin. Ja justiinsa nyt, kun kaikkea on tapahtunut. Mitä porukkaa siellä oikein on lapsia hoitamassa ja suojelemassa? Taitaa päästä kuka vaan häiriintynyt yksilö töihin. Ei mitään testejä, eikä ammattitaitoa vaadita. Pelottavaa.

Nimetön

Tuollaisestahan pitää tehdä ilmoitus poliisille ja/tai sosiaaliviranomaisille. Ja ilmoitukset voi tehdä nimettömänäkin, eli ei saa jättää ilmoitusta tekemättä. Pitäähän tuollaiset asiat tarkistaa, ja jos huostaanotetut lapset ovat yli 12v, he lainkin mukaan pystyvät myös kertomaan poliiseille/sosiaaliviranomaisille jos asia on nuin niinkuin kerroit, elleivät pelkää sanoa mutta viranomaisillahan on vaitiolovelvollisuus ettei lasten sanominen pitäisi mennä tuollaisen ”sijaisvanhemman” korviin edes. Ja onko tuollainen joka kyseenalaistaa naisia,homoja ulkomaalaisia tai juutalaisia oikeasti suvaitsevainen ihminen joka voisi toimia huostaanotettujen lasten parissa. Kuulostaa oikeasti aika kummalliselta. Tosin enhän ole ammatti-ihminen tällaisissa asioissa, olen vain äiti itse, mutta maalaisjärjellä ajateltuna kuvittelisin asiat noin. Surullista koska lapset tarvitsevat turvallisen ja luotettavan kasvuympäristön. Heidän oikean ja väärän kuva vääristyy tuollaisessa kasvuympäristössä. Toivottavasti nämä huostaanotetut lapset saavat pian uuden kodin ja heillä olisi hyvä ja turvallinen olla.

Vastaa aiheeseen: huostaan otetut lapset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Takaisin ylös